Connect with us

Portalul orasului Targoviste – Targoviste.info

soseaua de centura targoviste

Stiri

Ce se întâmplă cu centura municipiului Târgoviște? Primarul orașului vorbește despre „implicare, deziderate și asigurări”

Stan s-a declarat nemulțumit de ritmul în care avansează lucrările la centura ocolitoare a municipiului nostru.

În mod tradițional, edilul a mers într-o vizită de lucru fiind înconjurat de subalterni, dar și de presă. Reprezentanții mass-media au aflat cu această ocazie că primul fiu al orașului Târgoviște este nemulțumit de stadiul lucrărilor pentru reabilitarea șoselei de centură municipiului:

„Nu sunt mulţumit de ritmul lucrărilor. Voi fi mulţumit numai în momentul în care întreg proiectul va fi finalizat, însă toate eforturile sunt canalizate în direcţia încheierii cu succes a investiţiei şi va asigurăm de întreagă noastră implicare pentru atingerea acestui obiectiv. Cu precizarea că lucrările pe care noi le abordăm acum ar fi trebuit realizate în urmă cu aproximativ 7 ani, am convingerea că targoviştenii merită o infrastructură modernă, un drum de centură decent, poduri sigure, un sistem de canalizare performant şi voi face, zi de zi, tot ce este omeneşte posibil pentru împlinirea acestor deziderate”, a declarat primarul Cristian Stan potrivit adevarul.ro.

TU CE PĂRERE AI?

Mai multe in Stiri

To Top

Ajuta comunitatea cu un Share