A început treaba la mall și mai marii județului promit 150 spații în centrul comercial | Portalul orasului Targoviste - Targoviste.info
Connect with us

Portalul orasului Targoviste – Targoviste.info

A început treaba la mall și mai marii județului promit 150 spații în centrul comercial

Stiri

A început treaba la mall și mai marii județului promit 150 spații în centrul comercial

Dâmboviţa Mall se va desfăşura pe o suprafaţă de 33 000 mp şi va cuprinde un hipermarket, 150 de magazine, restaurante, cinema, spaţii de agrement

şa cum anunţam săptămâna trecută, au început lucrările la primul centru comercial modern din oraşul Târgovişte, Dâmboviţa Mall. Acest fapt a fost constatat de către reprezentanţi ai Direcţiei Generale Infrastructură Locală din cadrul Consiliului Judeţean Dâmboviţa, care au efectuat astăzi (n.r. ieri), 28 mai a.c., o vizită de lucru în zonă. În prezent, constructorul întreprinde lucrări pentru organizarea şantierului, defrişare şi amenajarea locaţiei viitorului centru comercial.

Dâmboviţa Mall se va desfăşura pe o suprafaţă de 33 000 mp şi va cuprinde un hipermarket Carrefour, 150 de magazine, restaurante, cinema, spaţii de agrement, de recreere şi de petrecere a timpului liber şi locuri de joacă pentru copii.

Proiectul cu o valoare de aproximativ 50 milioane euro reprezintă una dintre cele mai mari investiţii private din regiune, singura de acest gen din judeţul Dâmboviţa şi aduce o contribuţie majoră la dezvoltarea comunităţii locale, care implică investiţii pe toate ariile de interes ale locuitorilor – de la spaţii de retail, la cele destinate petrecerii timpului liber, infrastructură publică şi, nu în ultimul rând, la crearea de locuri de muncă şi dezvoltarea economică a oraşului.

Reamintim faptul că firma Prime Kapital a câştigat licitaţia publică, pentru acordarea drepturilor de construire a unui centru comercial, pe o suprafaţă de 7 hectare de teren, parte a fostei unităţi militare din zona gării.

Biroul Comunicare, Relaţii Externe al Consiliului Judeţean Dâmboviţa

Mai multe in Stiri

To Top

Ajuta comunitatea cu un Share