Connect with us

Portalul orasului Targoviste – Targoviste.info

A mai fost trecut un hop. Când începe construcția MALL-ului de la Târgoviște!

Stiri

A mai fost trecut un hop. Când începe construcția MALL-ului de la Târgoviște!

Primarul Târgoviștei promite sute de locuri de muncă pentru cetățenii orașului odată cu demararea lucrărilor.

Mall-ul de la Târgoviște nu mai este doar un vis pentru mulți dintre locuitorii municipiului. Însuși primarul orașului anunță pe pagina sa de Facebook obținerea ultimelor aprobări pentru începerea lucrărilor. Mai mult, edilul promite și vreo 800 de locuri de muncă apărute în momentul în care va începe construcția.
Potrivti informațiilor furnizate tot în mediul online, lucrările vor începe în acest an, urmând ca îna inte de Crăciunul anului 2019, dâmbovițenii să beneficieze de un mall chiar în reședința lor de județ.
„Astazi, a fost aprobat Studiul de Oportunitate avand ca obiect lucrarile de construire a noului centru comercial (mall), care va fi amplasat pe o parte a locatiei fostei UM Gara, municipiul Targoviste.
Noua investitie va genera peste 800 de locuri de munca, in faza de constructie si peste 1100 de locuri de munca, in faza de operare, cuprinzand o paleta foarte larga de profesii, existand nu mai putin de 80 de magazine inglobate in proiect.
Sunt avute in vedere spatii pentru hypermarket, restaurante, comert, cinema, zona de recreere, de practicare a sportului, locuri de joaca pentru copii, etc, fiind o investitie care va contribui in mod semnificativ la cresterea diversitatii serviciilor oferite targovistenilor si vizitatorilor.”

Mai multe in Stiri

To Top

Ajuta comunitatea cu un Share