Connect with us

Portalul orasului Targoviste – Targoviste.info

A mai fugit unu’! PSD Dâmbovița a rămas fără una dintre „trompetele” din mediul online!

alin marina psd dambovita
www.facebook.com

Stiri

A mai fugit unu’! PSD Dâmbovița a rămas fără una dintre „trompetele” din mediul online!

Devenit „celebru” după ce numele lui a fost asociat cu unul dintre cele mai scârboase episoade din istoria partidului, Marina Alin a anunțat că părăsește PSD.

Dacă n-ar fi fost de un patetism grețos, mesajul de adio al lui Marina Alin, fost consilier personal al primarului Stan, putea smulge câteva regrete sincere măcar din partea foștilor săi colegi din clasele primare. Ca și ceilalți activiști din PSD, care au plecat din partid imediat după eliminarea „șerifului” Țuțuianu, Marina Alin și-a anunțat plecarea printr-un mesaj aruncat în apele tulburi ale rețelelor de socializare. Dacă în cazul Oanei Vlăducă am decis să publicăm postarea integrală, doar pentru că reprezintă județul în Parlament, în cazul lui Marina Alin nu vom repeta greșeala. În primul rând pentru că el este (dacă vă vine să credeți) și mai puțin important decât Oana Vlăducă. Apoi, pentru că numele de Marina Alin a fost asociat cu unul dintre cele mai scârboase evenimente din istoria recentă a partidului pe care l-a servit până deunăzi. Cum, nu vă amintiți? Marina e băiatul acela despre care se spune că ar fi măsluit grosolan o fotografie realizată în timpul protestelor #Rezist. Tot nu vă amintiți? Dați un click AICI.

Revenim la „actul de curaj” al demisionarului… Pentru el nu au mai fost locuri și funcții importante, așa că primarului Stan i s-a făcut milă și l-a făcut consilierul său personal. Misiunea lui era… postarea. Postarea în nume propriu sau în alte nume alese la întâmplare. Concret, Marina Alin era una dintre cele mai deranjante „trompete” (a se înțelege „voci”) ale PSD-ului, în mediul online.

Acum, PSD Dâmbovița trebuie să se replieze rapid și să-și găsească o altă „trompetă”, pentru că Marina Alin a virat fățiș spre Pro România și, până una alta, partidul aflat și așa într-un deficit de imagine nu-și permite să rămână cu echipa de postaci incompletă.

Mai multe in Stiri

To Top

Ajuta comunitatea cu un Share