A murit unul dintre cei mai iubiți primari din județul Dâmbovița. "Prea tristă vestea de azi, prea tristă" | Portalul orasului Targoviste - Targoviste.info
Connect with us

Portalul orasului Targoviste – Targoviste.info

A murit unul dintre cei mai iubiți primari din județul Dâmbovița. „Prea tristă vestea de azi, prea tristă”

primaul comunei cornatelu a murit

Stiri

A murit unul dintre cei mai iubiți primari din județul Dâmbovița. „Prea tristă vestea de azi, prea tristă”

Senatorul de Dâmbovița, Adrian Țuțuianu, a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj emoționant.

Dispariție șocantă în lumea politică din județul Dâmbovița. Primarul comunei Cornățelu, Floarea Rădulescu s-a stins din viață. Timp de 11 ani, Floarea Rădulescu a condus destinele localității dâmbovițene, iar vestea morții sale a căzut ca un trăznet.

Primul care a postat un mesaj despre dispariția primarului de la Cornățelu a fost Adrian Țuțuianu, senatorul de Dâmbovița exprimându-și regretul într-o postare emoționantă:

„Prea tristă vestea de azi, prea tristă.

Doamna primar al comunei Cornățelu, Floarea Rădulescu, a plecat dintre noi lăsând urmele puternice ale unui OM care a dat totul pentru comunitate. Cadru didactic și primar de vocație, am cunoscut-o și am colaborat foarte bine în relația primar – președinte al Consiliului Județean. A fost un om bun, un om cu credință în Dumnezeu și cu o aplecarea sufletească extraordinar de puternică pentru semeni. Un om care lasă urme adâci în dezvoltarea comunei pe care a păstorit-o.

Dumnezeu să aibă grijă de sufletul său!”

Mai multe in Stiri

To Top

Ajuta comunitatea cu un Share