Accident în Dâmbovița. Șase victime, printre care se află și doi copii! | Portalul orasului Targoviste - Targoviste.info
Connect with us

Portalul orasului Targoviste – Targoviste.info

Accident în Dâmbovița. Sunt șase victime, printre care se află și doi copii!

accident rutier in dambovita

Stiri

Accident în Dâmbovița. Sunt șase victime, printre care se află și doi copii!

Unul dintre soferii implicati in accidentul rutier din județul nostru a adormit la volan și a intrat într-o mașină care circula regulamentar.

Şase persoane, între care doi copii, au fost rănite într-un accident rutier petrecut, vineri după-amiază, în judeţul Dâmboviţa. În urma primelor cercetări, accidentul s-ar fi produs după ce unul dintre şoferi ar fi adormit la volan.

Potrivit poliţiştilor, oamenii legii au fost sesizaţi, vineri după-amiază, de producerea unui eveniment rutier în care au fost implicate două autoturisme.

În urma impactului, şase persoane au fost rănite, printre care şi doi copii, de trei ani, respectiv zece ani. Victimele primesc îngrijiri medicale la locul accidentului de la cadrele medicale sosite în zona respectivă.

După primele cercetări, anchetatorii cred că accidentul s-ar fi produs după ce unul dintre şoferi ar fi adormit la volan şi a intrat în cealaltă maşină care circula regulamentar.

Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili împrejurările exacte în care a avut loc evenimentul rutier.

Mai multe in Stiri

To Top

Ajuta comunitatea cu un Share