ACCIDENT SUSPECT în Dâmbovița! Un tânăr a fost găsit MORT în mașina FĂCUTĂ PRAF! O sumă mare se afla la locul accidentului! | Portalul orasului Targoviste - Targoviste.info
Connect with us

Portalul orasului Targoviste – Targoviste.info

ACCIDENT SUSPECT în Dâmbovița! Un tânăr a fost găsit MORT în mașina FĂCUTĂ PRAF! O sumă mare se afla la locul accidentului!

accident rutier dambovita

Stiri

ACCIDENT SUSPECT în Dâmbovița! Un tânăr a fost găsit MORT în mașina FĂCUTĂ PRAF! O sumă mare se afla la locul accidentului!

Șoferul, Mihai Alexandru, a avut permisul suspendat pentru viteză excesivă în trecut. Tânărul nu avea nici de această dată permis.

Accident grav pe DN71, în localitatea Mircea Vodă din Dâmbovița! Un șofer a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și s-a răsturnat. În mașină se afla un tânăr de 30 de ani din Valea Voievozilor care a fost găsit decedat.

Tânărul și-a găsit sfârșitul la volanul unui Porsche, pe DN71, în Dâmbovița. Din primele informații rezultă că accidentul s-a produs pe fondul nerespectării regimului legal de viteză, scrie cancan.ro. Potrivit polițiștilor, în mașină a fost descoperită o mare sumă de bani, în două sacoșe de plastic. Autoritățile nu au dezvăluit despre ce sumă este vorba, doar că banii erau în lire, în bancnote de 20 și 50.

Se fac cercetări pentru comiterea infracțiunii de ucidere din culpă, precum și pentru stabilirea provenienței banilor. Se pare că șoferul, Mihai Alexandru, a avut permisul suspendat pentru viteză excesivă în trecut. Tânărul nu avea nici de această dată permis.

Mai multe in Stiri

To Top

Ajuta comunitatea cu un Share