Connect with us

Portalul orasului Targoviste – Targoviste.info

Acționarii UPET Târgoviște continuă VÂNZAREA TERENURILOR care au aparținut fabricii. Ce au mai scos la VÂNZARE!

Stiri

Acționarii UPET Târgoviște continuă VÂNZAREA TERENURILOR care au aparținut fabricii. Ce au mai scos la VÂNZARE!

Preţul vânzării nu va fi mai mic decât preţul stabilit printr-un raport de evaluare întocmit de un evaluator atestat ANEVAR. Dezmembrarea imobilelor a fost, de asemenea, aprobată în AGA.

Acţionarii UPET Târgovişte au aprobat, în Adunarea Generală de ieri, încheierea unui act adiţional de prelungire a contractului de împrumut în valoare de 5.000.000 dolari încheiat cu Unicredit Bank, pentru finanţarea nevoilor de capital de lucru legat de contractele comerciale, pentru o perioadă de 18 luni, conform unui raport transmis Bursei de Valori Bucureşti.

De asemenea, acţionarii au decis vânzarea imobilului compus din următoarele parcele: – teren curţi construcţii intravilan situat în Târgovişte, str. Arsenalului, nr. 14, în suprafaţă de 3463 mp, înscris în cartea funciară a localităţii Târgovişte, care urmează a fi dezmembrat din imobilul în suprafaţă de 11633 mp înscris în cartea funciară a localităţii Târgovişte nr. 74496, având nr. cadastral 10290; – teren curţi construcţii intravilan situat în Târgovişte, Str. Arsenalului, nr. 14, înscris în cartea funciară a localităţii Târgovişte, în suprafaţă de 537 mp, ce urmează a fi dezmembrat din imobilul în suprafaţă de 2213 mp înscris în cartea funciară a localităţii Târgovişte, având nr. Cadastral 3463 – 9 -1, scrie bursa.ro.

Preţul vânzării nu va fi mai mic decât preţul stabilit printr-un raport de evaluare întocmit de un evaluator atestat ANEVAR.

Dezmembrarea imobilelor a fost, de asemenea, aprobată în AGA.

Între acţionarii companiei, se găsesc Obsesione Enterprises Limited, cu 33%, şi Ogetto Limited, cu 33%.

Uzina este unul din cei mai mari producători din Europa de instalaţii şi echipamente pentru foraj.

Mai multe in Stiri

To Top

Ajuta comunitatea cu un Share