Adrian Țuțuianu a risipit misterul demisiei de la MApN. Cum a ajuns senatorul dâmbovițean să plece din cabinetul ministerial! | Portalul orasului Targoviste - Targoviste.info
Connect with us

Portalul orasului Targoviste – Targoviste.info

Adrian Țuțuianu a risipit misterul demisiei de la MApN. Cum a ajuns senatorul dâmbovițean să plece din cabinetul ministerial!

demisiue mapn tutuianu

Stiri

Adrian Țuțuianu a risipit misterul demisiei de la MApN. Cum a ajuns senatorul dâmbovițean să plece din cabinetul ministerial!

Într-un interviu pentru Digi24, fostul ministru al Apărării a vorbit despre ziua în care a renunţat din funcţie.

Adrian Ţuţuianu spune că, pe 5 septembrie, atunci când a fost chemat la Guvern, premierul Mihai Tudose l-a informat că preşedintele PSD îi cere să demisioneze.

Adrian Țuțuianu spune că reproşurile care i-au fost aduse nu erau suficient argumentate. Comunicatul care a fost considerat o eroare de comunicare nu vorbea despre neplata soldelor, ci despre o eşalonare a altor plăţi, precizează fostul ministru.

„Am plecat pentru că mi s-a făcut un reproş pe care, în sinea mea, îl consider insuficient fundamentat, dar nu am ţinut să mă leg nici de scaun, nici de funcţie. În momentul când premierul Tudose mi-a spus că am greşit şi că am adus un prejudiciu de imagine grav, a spus dânsul, şi că preşedintele partidului îmi cere să plec, am cerut o coală de hârtie, mi-am scris demisia, vă repet sunt un om cu multă demnitate şi nu accept ca cineva să mă calce în picioare”, a spus Adrian Țuțuianu.

Vezi video AICI!

Mai multe in Stiri

To Top

Ajuta comunitatea cu un Share