Connect with us

Portalul orasului Targoviste – Targoviste.info

Adrian Țuțuianu, despre manifestația din București: „ Ei sunt organizatorii adevăraţi ai acestor proteste şi cei care mobilizează oamenii!”

adrian tutuianu

Stiri

Adrian Țuțuianu, despre manifestația din București: „ Ei sunt organizatorii adevăraţi ai acestor proteste şi cei care mobilizează oamenii!”

drian Ţuţuianu aruncă asupra adversarilor politici responsabilitatea pentru mitingul iniţiat de românii din diaspora.

Vicepreşedintele PSD Adrian Ţuţuianu acuză PNL şi USR că ar fi organizatorii din umbră ai protestelor care au loc acum în faţa Guvernului.

Adrian Ţuţuianu aruncă asupra adversarilor politici responsabilitatea pentru mitingul iniţiat de românii din diaspora.

”Ceea ce este de asemenea cert, asta o putem desprinde din spaţiul virtual, e că partidele politice din Opoziţie şi în special PNL şi USR sunt organizatorii adevăraţi ai acestor proteste şi cei care mobilizează oamenii. În spaţiul online, cred că aţi văzut cu toţii, că astăzi, în Târgovişte, de la ora 16.00 se pleacă în Bucureşti. De asemenea în toate localităţile din sudul judeţului, unde primarii sunt liberali, sunt organizate activităţi de deplasare spre Bucureşti cu ideea de a participa la acest protest”, spune Tutuianu potrivit digi24.ro.

Ţuţuianu evită să se pună rău cu românii din afara ţării. „Este dreptul şi al diasporei să protesteze, dar eu cred că în momentul acesta diaspora este doar invocată, nu există o participare, să spunem, consistentă, importantă din partea diasporei şi acest miting are o participare internă foarte mare şi câţiva oameni care au venit din diverse zone ale Europei, nu ştiu, motivat sau nemotivat să protesteze‘”, susţine social-democratul.

Totodată, Adrian Ţuţuianu spune şi că protestul, unde lucrurile sunt scăpate de ore bune de sub control, trebuie asumat: „Vă rog să observaţi că toate protestele din ultimii doi ani aproape sunt neasumate de către organizatori, ceea ce înseamnă că cei care le organizează preferă să stea undeva în spatele scenei, sunt nişte păpuşari care îşi urmăresc interesele de natură politică şi nu neapărat soluţionarea unor revendicări care ar putea să fie legitime. De asemenea, vă rog să observaţi că există numeroase încercări de provocare a forţelor de ordine”.

Mai multe in Stiri

To Top

Ajuta comunitatea cu un Share