Adrian Țuțuianu, exclus din PSD. Reacția politicianului dâmbovițean după aflarea deciziei: "Consider că partidul se îndreaptă " | Portalul orasului Targoviste - Targoviste.info
Connect with us

Portalul orasului Targoviste – Targoviste.info

Adrian Țuțuianu, exclus din PSD. Reacția politicianului dâmbovițean după aflarea deciziei: „Consider că partidul se îndreaptă într-o direcție greșită”

adrian tutuianu psd dambovita

Stiri

Adrian Țuțuianu, exclus din PSD. Reacția politicianului dâmbovițean după aflarea deciziei: „Consider că partidul se îndreaptă într-o direcție greșită”

Comitetul Executiv al PSD a votat, luni, cu 53 de voturi ”pentru” şi nouă ”împotrivă” excluderea din partid a lui Adrian Ţuţuianu şi Marian Neacşu.

Comitetul Executiv al PSD a votat luni pentru excluderea din partid a lui Adrian Ţuţuianu şi Marian Neacşu, aceştia anunţând că vor contesta decizia. Adrian Ţuţuianu a declarat că aceasta este o greşeală majoră, în timp ce Neacşu a spus că nu au primit nicio explicaţie. Primarul Capitalei şi vicepreşedinte PSD, Gabriela Firea, a transmis o scrisoare social-democraţilor, spunând că nu partidul nu mai poate continua sub „teroarea excluderilor”, excluderi care oricum nu rezolvă problemele, ci le agravează. Firea atrage atenţia că partidul este condus de un om preocupat doar de propria situaţie politică, juridică şi economică, iar ieşirile sale nervoase sunt „bizare” şi denotă disperare.
Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat luni, după şedinţa Comitetului Executiv al partidului, că înregistrările în care Adrian Ţuţuianu făcea aprecieri la adresa colegilor au supărat mare parte a membrilor de partid, iar acesta a reiterat în CEx că îşi menţine afirmaţiile. El a invocat ca argumente pentru excluderea lui Marian Neacşu şi Adrian Ţuţuianu informaţiile potrivit cărora parlamentari PSD sunt invitaţi să adere la un anumit proiect politic, precum şi pe cele conform cărora parlamentari PSD ar fi urmat să voteze moţiunea de cenzutră a opoziţiei.
”Este un moment dificil pe care-l anticipam. Cred că este o greşeală majoră şi cred că decizia de astăzi nu face altceva decât să arate că, în PSD, este sancţionat delictul deopinie. Eu m-am exprimat în cadrul partidului cu ceea ce am avut de reproşat şi conducerii partidului, şi Guvernului. (…) Cred că PSD se îndreptă într-o direcţie greşită şi mai cred că un vot nu înseamnă că cei care au pierdut, cum suntem noi, nu au dreptate. Rămâne ca timpul să arate dacă noi am avut dreptate sau cei care au votat excluderea noastră”, a afirmat Ţuţuianu, la finalul şedinţei.

Acesta a remarcat faptul că excluderea sa are loc la exact 20 de ani de la momentul intrării sale în PSD.

Mai multe in Stiri

To Top

Ajuta comunitatea cu un Share