Antrenorul Chindiei Târgoviște, implicat într-un scandal? "Și-au băgat mâna-n gât și s-au înjurat" | Portalul orasului Targoviste - Targoviste.info
Connect with us

Portalul orasului Targoviste – Targoviste.info

Antrenorul Chindiei Târgoviște, implicat într-un scandal? „Și-au băgat mâna-n gât și s-au înjurat”

viorel moldovan antrenor chindia targoviste

Sport

Antrenorul Chindiei Târgoviște, implicat într-un scandal? „Și-au băgat mâna-n gât și s-au înjurat”

Ciprian Damian, fostul președinte al FC Vaslui, a fost invitatul lui Costin Ștucan la GSP Live și a dezvăluit adevăratul motiv al despărțirii lui Viorel Moldovan de formația vasluiană, în 2009.

„De ce a plecat Viorel Moldovan? Nu a plecat pentru că s-a certat cu Ousmane N’Doye. A plecat pentru că a avut un conflict mai mult decât verbal cu domnul Porumboiu.

S-au încins spiritele. Domnul respectiv avea o problemă în a promite prime. Erau bani pe care apoi nu îi mai plătea. Domnul Moldovan a sărit în apărarea jucătorilor. A zis că că e a doua sau a treia prima promisă, hai să le dea banii jucătorilor.

După două, trei înjurături, s-au bruscat, iar a doua zi Viorel Moldovan a plecat. Și-au bagat mâna în gât, cam așa ceva. Asta era modalitatea de lucru. Episoade violente sunt câte doriți”, a povestit Ciprian Damian la GSP Live

Viorel Moldovan (46 de ani) a pregătit FC Vaslui în sezonul 2008-2009. În prezent este pe banca tehnică a Chindiei Târgoviște, formație aflată pe locul 5 în liga secundă, la două puncte în spatele liderului Sportul Snagov.

Mai multe in Sport

To Top

Ajuta comunitatea cu un Share