Connect with us

Portalul orasului Targoviste – Targoviste.info

Anunț ANM. Cât vor dura ploile în Dâmbovița și cum va fi vremea în următoarele DOUĂ SĂPTĂMÂNI!

Stiri

Anunț ANM. Cât vor dura ploile în Dâmbovița și cum va fi vremea în următoarele DOUĂ SĂPTĂMÂNI!

Vremea nu va fi foarte prietenoasă în următoarea perioadă și nu ar fi exclus să mai asistăm la episoade de ninsoare spre sfârșitul lunii în curs.

Se anunță vreme capricioasă pe parcursul următoarelor două săptămâni (12 – 25 martie), la nivelul întregii ţări, cu perioade cu temperaturi maxime cuprinse între 10 şi 18 grade Celsius, dar şi intervale cu precipitaţii însemnate cantitativ pe arii extinse, potrivit prognozei Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM).

În zona Dâmboviței, în primele zile ale prognozei, valorile termice diurne nu vor avea variaţii importante, urmând a se înregistra o medie regională de aproximativ 12 grade, până pe data de 17 martie, iar temperaturile nocturne în acest interval se vor situa, în general, între 3 şi 6 grade. Între 18 şi 21 martie, vremea se va răci, iar temperatura aerului va coborî sub valorile normale climatologic pentru această perioadă a anului, însă începând cu 22 martie va debuta un nou proces de încălzire, ce va determina, la finalul perioadei de prognoză, valori termice de 14 grade ziua, respectiv de 2 – 3 grade noaptea, în medie. Probabilitatea de apariţie a precipitaţiilor, posibil însemnate cantitativ, va fi ridicată în zilele de 12 şi 13 martie, dar şi după data de 17 martie.

Mai multe in Stiri

To Top

Ajuta comunitatea cu un Share