Connect with us

Portalul orasului Targoviste – Targoviste.info

Anunțul făcut de primarul Stan în această seară: „Târgoviște este primul municipiu din România, care a obținut finanțarea”

primarul municipiului targoviste

Stiri

Anunțul făcut de primarul Stan în această seară: „Târgoviște este primul municipiu din România, care a obținut finanțarea”

Într-un mesaj postat în urmă cu două ore pe rețele de socializare, edilul municipiului Târgoviște i-a informat pe concetățenii săi că în patru zone din oraș vor apărea stații de reîncărcare pentru vehicule electrice.

„Inca o veste buna din zona finantarilor nerambursabile.
In aceasta dupa-amiaza, am semnat contractul de finantare aferent construirii unor statii de reincarcare pentru vehicule electrice in cadrul “Programului privind reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră în transporturi, prin promovarea infrastructurii pentru vehiculele de transport rutier nepoluant din punct de vedere energetic: stații de reîncărcare pentru vehicule electrice şi electrice hibrid plug-in”.
Valoarea finantarii este de 630.000 lei si vizeaza construirea a 4 statii de reincarcare pentru vehicule electrice in urmatoarele locatii: strada Ialomitei (in vecinatatea Complexului Turistic de Natatie), strada Justitiei (langa stadion), parcarea de langa Piata Baratiei, parcarea de langa BRD (vis-a-vis de Biblioteca Judeteana).
Municipiul Targoviste este singura unitate administrativ teritoriala din Romania care a obtinut finantarea in cadrul acestui program.
Astfel, din totalul de 11 statii aprobate la nivel national in cadrul programului amintit, 4 vor fi amplasate in Targoviste”, a postat Stan pe pagina sa de Facebook.

Mai multe in Stiri

To Top

Ajuta comunitatea cu un Share