Connect with us

Portalul orasului Targoviste – Targoviste.info

Atenție, DÂMBOVIȚENI. POLIŢIA a lansat anunţul: ULTIMA ŢEAPĂ produce ravagii!

MASINA POLITIE

Stiri

Atenție, DÂMBOVIȚENI. POLIŢIA a lansat anunţul: ULTIMA ŢEAPĂ produce ravagii!

Anunţaţi de îndată Poliţia în cazul în care sunteţi victime ale unor astfel de atacuri.

Poliția Română anunță că se încearcă fraudarea prin sisteme informatice în numele Poliției. O bandă de escroci a reușit să păcălească foarte multă lume folosind această metodă.

Poliția Română anunță că se încearcă fraudarea prin sisteme informatice în numele Poliției. O bandă de escroci a reușit să păcălească foarte multe persoane folosind această metodă.

„Dacă primiţi un astfel de mesaj, este important să ştiţi că este o fraudă şi să nu daţi curs cererii! Sesizaţi Poliţia dacă aveţi calculatorul criptat sau dacă aţi plătit. Poliţia Română vă recomandă să nu plătiţi suma cerută pentru decriptarea fişierelor, în cazul în care calculatorul este virusat, întrucât de cele mai multe ori nu veţi recapătă fişierele, informează evz.ro.

Anunţaţi de îndată Poliţia în cazul în care sunteţi victime ale unor astfel de atacuri”, se arată într-un comunicat al IGPR.

De asemenea, nu trebuie deschis niciodată un ataşament primit de la o persoană necunoscută sau un link neobişnuit primit pe reţelele de socializare.

Mai multe in Stiri

To Top

Ajuta comunitatea cu un Share