Atenție! Dâmbovițenii posesori de carduri trebuie să se pregătească de schimbare! | Portalul orasului Targoviste - Targoviste.info
Connect with us

Portalul orasului Targoviste – Targoviste.info

Atenție! Dâmbovițenii posesori de carduri trebuie să se pregătească de schimbare!

cardurile visa isi schimba sigla

Stiri

Atenție! Dâmbovițenii posesori de carduri trebuie să se pregătească de schimbare!

Unul dintre mai mari furnizori de servicii electronice de plată, cu milioane de clienți în România, a luat o decizie istorică. Imaginea sa va fi cu totul alta, după cum se poate vedea și în forografiile din text.

Mastercard îşi schimbă sigla şi elimină numele companiei din logo, pentru prima dată în istoria sa.

Decizia este o continuare a unei strategii destinate diminuării componentei ‘card’ din ‘Mastercard’ pe măsură ce se extind noile metode şi tehnologii de plată. În plus, Mastercard se alătură altor companii de renume, precum Apple şi Nike, care au decis să renunţe la numele companiei, în favoarea simbolurilor vizuale, în siglă, notează Agerpres.

Mastercard a derulat o cercetare amplă timp de peste 20 de luni pentru a fi sigur că oamenii pot identifica compania doar prin siglă, chiar şi în absenţa numelui, potrivit directorului de comunicare şi marketing Raja Rajamannar. “Nu poţi niciodată să fi arogant şi să spui că eşti un simbol şi poţi să renunţi la numele brandului”, a spus Rajamannar. 

Mai multe in Stiri

To Top

Ajuta comunitatea cu un Share