Atenție, târgovișteni! Începe construcția mall-ului din oraș. Circulația va fi îngreunată în anumite zone | Portalul orasului Targoviste - Targoviste.info
Connect with us

Portalul orasului Targoviste – Targoviste.info

Atenție, târgovișteni! Începe construcția mall-ului din oraș. Circulația va fi îngreunată în anumite zone

mall targoviste

Stiri

Atenție, târgovișteni! Începe construcția mall-ului din oraș. Circulația va fi îngreunată în anumite zone

Astăzi au început lucrările la viitorul mall din municipiul Târgoviște.

Primarul municipiului Târgoviște a confirmat 1 februarie ca fiind data la care încep lucrările la construcția mult-așteptatului mall.

În pofida tuturor comentariilor, în pofida tuturor luărilor de poziție mai puțin optimiste cu privire la realizarea acestui obiectiv de investiții, la acest moment sunt în măsură să comunic faptul că vineri vom avea debutul lucrărilor la ceea ce înseamnă Complexul Comercial – MALL. Este vorba despre zona de alimentare cu energie electrică. Mai exact, după ce se vor realiza gropile de poziție, sâmbătă dimineață, așa cum am convenit cu constructorul, în zona căii ferate de pe IC Brătianu, vor începe efectiv lucrările de racordare la rețeaua electrică. Este vorba de lucrări care vizează montarea unui cablu de alimentare de mare putere, pe o distanță de 1,6 km. Astfel, sunt create premisele ca, până la sfârșitul anului, Complexul Comercial MALL să fie gata! Cred că marcăm începutul unei etape foarte importante de dezvoltare urbanistică a Municipiului Târgoviște, cea mai importantă de după Revoluție, etapa pe care o vom parcurge în următorii 2-3 ani“, a declarat Daniel Cristian Stan – Primarul Municipiului Târgoviște.

Mai multe in Stiri

To Top

Ajuta comunitatea cu un Share