Au mai mazilit unu'! PSD Dâmbovița a început curățenia de primăvară înainte să dea firu' ierbii | Portalul orasului Targoviste - Targoviste.info
Connect with us

Portalul orasului Targoviste – Targoviste.info

Au mai mazilit unu’! PSD Dâmbovița a început curățenia de primăvară înainte să dea firu’ ierbii

sigla psd romania

Stiri

Au mai mazilit unu’! PSD Dâmbovița a început curățenia de primăvară înainte să dea firu’ ierbii

Preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Daniel Comănescu, a fost exclus din partid, decizia fiind luată, sâmbătă, în şedinţa Comitetului Executiv Judeţean.

PSD continuă să funcționeze pe principiul polițistului, care indiferent de starea autoturismului, tot reușește să găsească o defecțiune pe a-i da o amendă conducătorului auto.

După ce l-au exclus pe „ex-dumnezeul” partidului, Adrian Țuțuianu, noua stăpânire a trecut la execuția „apostolilor”. Unii au plecat de bună voie (vezi cazul Oanei Vlăducă), alții nu s-au lăsat dați la o parte decât în urma unor execuții publice, așa cum e cazul președintelui CJ, Daniel Comănescu.

Pentru a-și motiva decizia, mai marii PSD Dâmbovița au întocmit și un rechizitoriu „la ‘șto” pe care l-au prezentat în fața mass media în cadrul unei conferințe de presă.

„A fost prezentat un raport în ceea ce priveşte activitatea pe care a desfăşurat-o domnul Comănescu în calitatea de preşedinte al Consiliului Judeţean Dâmboviţa.

Sunt foarte multe întârzieri (…). Au fost identificate multe disfuncţionalităţi, obiective care nu au fost realizate şi cu care noi am venit în faţa dâmboviţenilor în alegerile locale din 2016.

Nu a informat niciodată de când a fost ales preşedinte al Consiliului Judeţean, organizaţia de partid, care sunt progresele înregistrate sau nu la nivelul CJ. Acestea sunt unele dintre motivele care au condus la luarea acestei hotărâri de comitet executiv, a grăit preşedintele interimar al PSD Dâmboviţa, Rovana Plumb.

Mai multe in Stiri

To Top

Ajuta comunitatea cu un Share