BABEL F.A.S.T. A șaptea zi | Portalul orasului Targoviste - Targoviste.info
Connect with us

Portalul orasului Targoviste – Targoviste.info

BABEL F.A.S.T. A șaptea zi

Stiri

BABEL F.A.S.T. A șaptea zi

Ne apropiem de finalul celei de-a VI-a ediție a BABEL F.A.S.T. A șaptea zi din festival ne-a adus la ora 18:00 în Sala Mare un spectacol al maestrului Gigi Căciuleanu, un artist extrem de valoros, care a adus un omagiu dadaismului prin L’om Dada, alături de Lari Giorgescu. Spectacolul a avut premiera anul acesta la Teatrul Național I.L. Caragiale București și atât publicul târgoviștean, cât și invitații din străinătate care mai sunt prezenți, au apreciat acest spectacol de teatru-dans realizat cu ocazia celebrării a 120 de ani de la nașterea celui care a făcut să se nască dadaismul: Tristan Tzara.

Pentru cei care voiau să se bucure de aer curat într-o după-amiază de vineri, a fost concertul de la ora 18:30 din Platoul Prefecturii. Direcția 5, Trooper, Basska și Chrom Dioxid s-au dezlănțuit pe scenă într-o atmosferă primitoare și veselă.

rsz_photo_credit_andrei_vasiliu_-_concert

De la ora 20:00 la Sala Studio a Teatrului Tony Bulandra, a avut loc spectacol Love, cu excepționalul actor de origine macedoneană, Petar Miloshevski. One man show-ul a ținut publicul cu sufletul la gură timp de mai mult de o oră, fiind capabil de o flexibilitate corporală și emoțională care a impresionat publicul ce a avut ocazia să vadă această reprezentație de excepție.

La ora 22:00 pe Platoul Prefecturii a fost din nou fascinanta trupă Drum & Fire cu numărul său care se merită a fi revăzut oricând, în timp ce la aceiași oră avea loc ultima proiecție de film din acest an, Short Highlights, o compilație a celor mai bune filme de scurt-metraj suedeze dintre anii 2010-2015.

Vă așteptăm în continuare la BABEL! Penultima zi de festival o putem revedea pe Lise Klitten cu reprezentația Para-dice Return, precum și ultimele 3 spectacole invitate, venite din Algeria, Georgia și România, iar în 12 iunie, vă invităm la ultimul spectacol din BABEL, Othello, în regia lui Suren Shaverdyan.

Photo credit Andrei Vasiliu - LoveJPG

Programul festivalului îl puteți găsi pe www.babelfest.ro sau pe www.tonybulandra.ro, iar rezervări de bilete se pot face la telefon 0245.210.046. (Programul casei de bilete este zilnc între orele 09:00 – 19:00).

Mai multe in Stiri

To Top

Ajuta comunitatea cu un Share