Bani pentru mai multe familii din Dâmbovița. Guvernul a aprobat sumele, care vor ajunge la oameni! | Portalul orasului Targoviste - Targoviste.info
Connect with us

Portalul orasului Targoviste – Targoviste.info

Bani pentru mai multe familii din Dâmbovița. Guvernul a aprobat sumele, care vor ajunge la oameni!

Stiri

Bani pentru mai multe familii din Dâmbovița. Guvernul a aprobat sumele, care vor ajunge la oameni!

Mai multe familii din judetul nostru vor primi sume importante de bani, dupa ce membrii Guvernului au aprobat acordarea unei sume de 420.000 de lei la nivel national.

Guvernul a aprobat, joi, acordarea unor ajutoare de urgenţă în valoare de peste 420.000 de lei, pentru 107 familii şi persoane aflate în situaţii de necesitate, în urma unor incendii, cu probleme de sănătate sau cu risc de excluziune socială.

Potrivit Ministerului Muncii, Guvernul a aprobat, printr-o hotărâre, acordarea unor ajutoare de urgenţă în valoare de 422.700 de lei pentru 107 familii şi persoane singure care se află în situaţii de necesitate ori deosebite cauzate de incendii, probleme grave de sănătate ori alte cauze care pot conduce la riscul de excluziune socială, în vederea ameliorării situaţiei socio-materiale, de locuit şi de sănătate ale acestora.

Astfel, s-au alocat 105.000 de lei pentru 20 de familii şi persoane singure din judeţele Alba, Bacău, Botoşani, Giurgiu, Hunedoara, Ialomiţa, Neamţ, Olt, Prahova, Teleorman, Vaslui, Vâlcea şi municipiul Bucureşti, care se află în situaţii de necesitate cauzate de incendii, 317.700 de lei pentru 87 de familii şi persoane singure din judeţele Bacău, Botoşani, Buzău, Dâmboviţa, Dolj, Galaţi, Giurgiu, Gorj, Hunedoara, Ialomiţa, Iaşi, Neamţ, Sibiu, Suceava, Teleorman, Vaslui, Vâlcea şi municipiul Bucureşti, care se confruntă cu situaţii deosebite cauzate de probleme grave de sănătate ori alte cauze care pot conduce la riscul de excluziune socială.

Mai multe in Stiri

To Top

Ajuta comunitatea cu un Share