Connect with us

Portalul orasului Targoviste – Targoviste.info

Bilanț mulțumitor al procurorilor DIICOT după „Ziua Z”. Câte persoane AU FOST REȚINUTE în câteva ore!

Stiri

Bilanț mulțumitor al procurorilor DIICOT după „Ziua Z”. Câte persoane AU FOST REȚINUTE în câteva ore!

Șefii instituțiilor implicate în această acțiune de anvergură s-au declarat mulțumiți de rezultatele acțiunilor.

Procurorii DIICOT au demarat operaţiunea “Ziua Z” în care au efectuat sute de percheziţii în aproape toată ţară în numeroase dosare de crimă organizată. 56 de oameni reţinuţi şi 11 puşi sub control judiciar este primul bilanţ al operaţiunii procurorilor anti-mafie.

„Perchezițiile au decurs foarte bine în principiu. În marea lor majoritate nu au fost erori sub nicio formă, nu am intrat în nicio altă locuinţă, cum s-a mai întâmplat de foarte multe ori… Erorile sunt omeneşti, se pot întâmpla, mai ales în cazul în care ai 240 de percheziţii în aceeaşi zi, în toată ţara. Am ridicat exact persoanele pe care ne aşteptam să le găsim.”, a afirmatşeful DIICOT, Daniel Horodniceanu, pentru Digi24.

Procurorii din cadrul DIICOT au declanșat o amplă acțiune de combatere a fenomenului infracțional organizat, care s-a derulat concomitent pe teritoriul a 28 de județe şi a municipiului Bucureşti (Botosani, Suceava, Iasi, Neamt, Vaslui, Galati, Braila, Vrancea, Covasna, Brasov, Buzau, Prahova, Dambovita, Constanta, Ialomita, Calarasi, Ilfov, Teleorman, Dolj, Gorj, Caras, Hunedoara, Timisoara, Bihor, Satu Mare, Salaj, Cluj si Bistrita Nasaud) fiind efectuate un număr de 238 de percheziții domiciliare, ce a vizat nu mai puțin de 227 de suspecți.

Mai multe in Stiri

To Top

Ajuta comunitatea cu un Share