Cad țiglele de pe blocurile din Târgoviște! "Câțiva copii au scăpat de moarte ca prin minune!" | Portalul orasului Targoviste - Targoviste.info
Connect with us

Portalul orasului Targoviste – Targoviste.info

Cad țiglele de pe blocurile din Târgoviște! „Câțiva copii au scăpat de moarte ca prin minune!”

tigle blocuri targoviste

Stiri

Cad țiglele de pe blocurile din Târgoviște! „Câțiva copii au scăpat de moarte ca prin minune!”

Un apel disperat al unor cetățeni din municipiu către angajații primăriei după ce a fost evitată o adevărată tragedie.

Doar șansa a făcut să nu fim martorii unui episod tragic petrecut chiar în centrul municipiului Târgoviște. Cel puțin asta susțin mai mulți locuitori din zonă, care au văzut cum bucăți din țiglele de pe „A”-uri au căzut și au fost la un pas să lovească mai mulți copii aflați în zonă.

Au existat apeluri inclusiv pe rețelele de socializare, apeluri care avertizează populația să evite zona pentru că devine din ce în ce mai periculoasă: „SOS către primăria TÂRGOVIȘTE. Din blocurile A cad tigle si tencuiala,câțiva copiii au scăpat ca prin minune de la o moarte tragică!”, a postat un utilizator al rețelei de socializare în urmă cu puțin timp.

Reacțiile internauților au venit imediat, aceștia arătându-și îngrijorarea și nemulțumirea față de ceea ce se întâmplă într-una dintre cele mai selecte zone ale municipiului Târgoviște și care este și foarte frecventată.

Mai multe in Stiri

To Top

Ajuta comunitatea cu un Share