Connect with us

Portalul orasului Targoviste – Targoviste.info

Când arbitrii își bagă coada. VICTORIE CU… MIJLOACE SPECIFICE

csm targoviste volei feminin
www.facebook.com/csmtargovisteofficial

Sport

Când arbitrii își bagă coada. VICTORIE CU… MIJLOACE SPECIFICE

CSM Târgoviște – CSM București 1:3 (22:25, 25:23, 19:25, 23:25)

După victoria de răsunet din turul campionatului, singura notabilă înregistrată de CSM Târgoviște în actualul sezon al Diviziei A1, elevele lui Guillermo Hernandez au cedat în fața propriilor suporteri în revanșa cu echipa municipalității bucureștene.

Cu excepția setului al treilea pe care dâmbovițencele l-au cedat destul de ușor, toate celelalte manșe ale duelului din Polivalentă au fost echilibrate. Trist este că în o echipă de calibrul CSM-ului din București, cu un buget uriaș pentru voleiul românesc, a avut nevoie de ajutorul arbitrului de scaun pentru a obține victoria în primul set, care putea, foarte bine, să fie câștigat de fetele noastre, dacă judecătorul principal al meciului nu inventa un punct pentru oaspete la scorul de 21-21. A fost momentul psihologic al manșei pentru că decizia eronată a lui Lucian Năstase avea să le dea aripi fetelor din Capitală, care au ajuns rapid la 25.

CSM-ul nostru n-a clacat psihic. Târgoviștencele au jucat aproape perfect în setul al doilea și răsplata a fost pe măsura efortului, egalarea la „general” venind firesc și fără emoții. La fel de firesc bucureștencele au revenit la conducere în urma celui mai dezechilibrat set al confruntării, iar jucătoarele lui Hernandez erau obligate să revină din nou.

Din păcate, ceea ce s-a întâmplat în turul sezonului nu s-a mai repetat și în sala înghețată din Târgoviște. Vizitatoarele au forțat și au reușit să câștige cu 3-1, o victorie care le aduce în clasament trei puncte esențiale în lupta pentru titlu.

Cât privește CSM-ul din Târgoviște, devine din ce în ce mai clar că singura opțiune viabilă a rămas locul al treilea, mai ales că Știința Bacău nu pare o adversară foarte puternică în acest sezon competițional.

Pentru echipa noastra au jucat: Fairs 21p, Collar 16p, Otasevic 10p, Souza-Ziegler 10p, Hroncekova 7p, Smith 2p, Durr (L), Calota, Rosca, Trica, Marciu, Wojcieska. Antrenori: Guillermo Naranjo si Akis Eftsathopoulos.

Mai multe in Sport

To Top

Ajuta comunitatea cu un Share