Când te ocupi de găinării s-ar putea să te umpli de... găinaț! | Portalul orasului Targoviste - Targoviste.info
Connect with us

Portalul orasului Targoviste – Targoviste.info

Când te ocupi de găinării s-ar putea să te umpli de… găinaț!

Sport

Când te ocupi de găinării s-ar putea să te umpli de… găinaț!

La sediul unei instituții finanțate din bani publici a avut loc un eveniment halucinant. Unul dintre șoferii instituției a fost „judecat” pentru că ar fi „sifonat” informații către mass media.

La sfârșitul săptămânii trecute, jurnaliștii de la db-sport.ro anunțau convocarea unei comisii de disciplină, care să-l „judece” pe unul dintre angajații Clubului Sportiv Municipal Târgoviște, bănuit că ar fi furnizat presei informații din interior. Cel incriminat a fost nimeni altul decât Mihăiță Căpraru, unul dintre șoferii instituției finanțate din bani publici.
În această după-amiază, la sediul clubului a avut loc ședința cu princina, din comisie făcând parte doi dintre angajații CSM, Anca Hueci și Daniel Creangă și Alexandru Apostescu, jurist în cadrul Primăriei Municipiului Târgoviște.

CUM A FOST INVITAT PRISĂCARU SĂ PĂRĂSEASCĂ PROPRIUL BIROU

Convocată la cererea expresă a președintelui Clubului Sportiv Municipal Târgoviște, comisia s-a reunit la sediul clubului. Grație amabilității legendare a celui mai slab conducător din istoria CSM, ședința s-a ținut chiar în biroul prezidențial, însă interesant este faptul că Prisăcaru a dat semne că ar vrea să participe la această întrunire, moment în care juristul Alexandru Apostescu a ținut să-i reamintească traseistului politic din fruntea clubului că nu poate fi prezent. Așa că Prisăcaru a fost invitat să părăsească încăperea.

3-0 ÎN FAVOAREA LUI MIHĂIȚĂ CĂPRARU

După ce au eliminat posibilitatea ca președintele Prisăcaru, fost membru PD, fost membru PDL, fost membru PNL, actualmente membru PSD, nu poate influența decizia niciunuia dintre ei, cei trei „jurați” au trecut la analizarea speței inventate de marele boss. Evident, în lipsa dovezilor că Mihăiță Căpraru ar fi furnizat informații către mass-media, rezultatul final a fost de TREI VOTURI ÎMPOTRIVA sancționării în vreun fel a șoferului angajat la Clubului Sportiv Municipal Târgoviște.
Surse neoficiale susțin că la aflarea rezultatului final, Prisăcaru ar fi luat foc, acuzându-și angajații de… trădare!
Astfel s-a încheiat unul dintre cele mai rușinoase și mizerabile episoade din istoria unui club, care în trecut se remarca prin rezultate de excepționale și nu prin găinării, așa cum se întâmplă în momentul de față.

P.S. La finele săptămânii trecute, președintele CSM a organizat o conferință de presă în care a anunțat înființarea unei noi secții în cadrul clubului. Ca de obicei, a făcut-o pe ascuns, ca hoții. Evident, invitațiile au ajuns doar la jurnaliștii „de bine” ai orașului. Trist este că, de ceva vreme, looser-ul de la alegerile din 2016 a început să-l atragă și pe primarul Stan în astfel „golănii”. Poate că și edilului îi plac conferințele de presă la care toți cei prezenți sunt selectați atent pentru a nu-i strica buna dispoziție.

Mai multe in Sport

To Top

Ajuta comunitatea cu un Share