Connect with us

Portalul orasului Targoviste – Targoviste.info

Cărați în Piața Victoriei! Un număr impresionant de dâmbovițeni trebuie să ajungă la mitingul PSD!

miting psd dambovita

Stiri

Cărați în Piața Victoriei! Un număr impresionant de dâmbovițeni trebuie să ajungă la mitingul PSD!

Primarii PSD din județul nostru au alergat mai ceva ca-n campania electorală pentru a îndeplini sarcinile trasate de Adrian Țuțuianu.

Peste 200.000 de oameni sunt aşteptaţi sâmbătă la mitingul PSD din Piaţa Victoriei, care se va desfăşura sub sloganul ”Vrem prosperitate, NU Securitate!”, iar filialele partidului au primit instrucţiuni ca participanţii – care sunt aduşi din toată ţara – să vină îmbrăcaţi în bluze albe sau în costume populare, să aibă steguleţe tricolore, să poarte în piept un autocolant cu logo-ul partidului şi să aibă la ei lanterne mici sau telefoane mobile cu blitz. De asemenea, fiecare dintre ei trebuie să aibă printat imnul. Pe lângă mitingul PSD, în Capitală se vor desfăşura alte 13 evenimente, printre care Marşul Diversităţii de pe Calea Victoriei, adunări publice pentru unirea cu Republica Moldova şi Marşul Normalităţii organizat de Noua Dreaptă. Poliţia Română a anunţat că va survola Capitala cu un elicopter al Inspectoratului General de Aviaţie, iar Ministerul Afacerilor Interne a dat asigurări că este pregătit să gestioneze toate evenimentele.

PESTE 10.000 DE DÂMBOVIȚENI AȘTEPTAȚI ÎN PIAȚA VICTORIEI!

Într-un județ controlat aproape în totalitate de PSD, Dâmbovița se va număra printre fruntașe la capitolul prezență la mitingul din Piața Victoriei. La îndemnul șefului Adrian Țuțuianu, primarii au alergat mai ceva ca în perioada campaniei electorale pentru a-l mulțumi pe liderul suprem, adunând oameni pentru evenimentul de astăzi. Potrivit unor prime estimări, din județul nostru vor pleca peste 10.000 de oameni către Capitală, o cifră de-a dreptul impresionantă.

Mai multe in Stiri

To Top

Ajuta comunitatea cu un Share