Connect with us

Portalul orasului Targoviste – Targoviste.info

Carla’s Dreams a pierdut procesul cu Belvedere Studio din Târgoviște. Sentința nu e definitivă!

concert carla s dreams la targoviste

Stiri

Carla’s Dreams a pierdut procesul cu Belvedere Studio din Târgoviște. Sentința nu e definitivă!

Într-o postare destul de agresivă, proprietarii localului din centrul vechi al municipiului își anunță victoria în instanță. De furia patronilor târgovișteni nu au scăpat nici oamenii care au considerat că localul trebuie ocolit după incidentul cu pricina!

Postarea apărută pe pagina de Facebook a localului este înverșunată, administratorii folosind cuvinte grele la adresa celor de la Carla’s Dreams. Expresii precum „fugar”, „mincinos” sau „necunoscut” s-au regăsit în postarea celor de la Belvedere, care nu au uitat să arunce săgeți și către oamenii, care au ales să acorde o stea locației după incidentul din 2016.

„Vă salutăm! Am câștigat procesul intentat acestui cunoscut (necunoscut) fugar. Toate minciunile îndrugate de acesta s-au întors împotriva sa, prin sentința Tribunalului București de ieri. În STUDIO era pază, erau cei de la ROMANIAN SECURITY, chiar lângă scenă. Nu a cerut niciodată sprijinul cuiva, pentru a stăvili “tigrii”. A fugit și gata! Puteți observa, în clipul postat, copii aflați în apropierea scenei, nu… feline gigante, așa cum a lăsat fugarul să se înțeleagă prin diversele declarații. Un oraș întreg a fost etichetat din cauza unui gest nepotrivit, făcut de un om aflat în vizită prin Târgoviste, asta m-a durut cel mai tare. Până la urmă a făcut un gest nepotrivit, nimic mai mult și că nu e târgoviștean, nu contează. Sunteți cu toții bineveniți în Târgoviste, e un oraș frumos, plin de istorie, de oameni buni și respectuoși. Toate formațiile care au trecut pe aici, au fost bine primite și tratate corespunzător. Primul lucru pe care l-am cerut instanței, a fost ca acest răsfățat să-și ceară scuze celor prezenți la concert și tuturor târgoviștenilor într-un ziar național, pentru minciunile spuse și pentru reacția extrem dură și nepoliticoasă la gestul nepotrivit al unui singur client. Nu este târziu nici acum. Modul în care a mințit, și-a tratat și folosit fanii, a fost rușinos.

P.S. Cei care ați acordat o stea barului din cauza acestui incident, vă rog să luați act de sentința tribunalului și să vă luați steaua înapoi, aveți nevoie de ea în această perioadă. Sănătate tuturor!”

Mai multe in Stiri

To Top

Ajuta comunitatea cu un Share