Caterinca pe nervii târgoviștenilor continuă! "Am fost răbdătoare, dar se pare că trebuie să acționez în instanță!" | Portalul orasului Targoviste - Targoviste.info
Connect with us

Portalul orasului Targoviste – Targoviste.info

Caterinca pe nervii târgoviștenilor continuă! „Am fost răbdătoare, dar se pare că trebuie să acționez în instanță!”

bloc h2 targoviste

Stiri

Caterinca pe nervii târgoviștenilor continuă! „Am fost răbdătoare, dar se pare că trebuie să acționez în instanță!”

La doi ani distanță de la termenul de finalizare al lucrărilor, schelele amplasate pe fațada blocului H2 rămân în picioare.

Blocul H2 de pe Bulevardul Mircea cel Bătrân a devenit, peste noapte, o clădire foarte mediatizată. Amplasarea unei schele, care dăinuiește chiar pe fațada blocului a devenit un coșmar pentru locatari, dar mai ales pentru cei care derulează afaceri în zonă. În ciuda tuturor apelurilor diseprate, autoritățile locale nu s-au sinchisit să rezolve în vreun fel cazul, ba mai mult, atunci când oamenii au recurs la metode „extreme” pentru înfrumusețarea locului, au primit plângeri.
Zilele trecute, pe rețelele de socializare au apărut noi informații despre situația de la H2, situație care trebuia finalizată în anul… 2016.
termen de executie
„Mulțumesc domnului primar pentru finalizarea anveloparii blocului h2 din B-dul Mircea cel Bătrân, de când am postat ca am vopsit schela și i-am pus floricele(24.08.18), au început lucrările, între timp am primit și o plângere de la doamna director firma Modus pentru vandalizarea schelei, nu-i nimic, asa e în România încerci sa faci un lucru mai frumos și primești plângeri, sa revenim în prezent, lucrările sunt finalizate în proporție de 99%, dar schela rezistă. Lucrarea nu se poate finaliza deoarece mai este de făcut un balcon, cei de la termopane nu au timp sa vina pentru ca au un proiect mai important, sa finalizeze Catedrala neamului și bineînțeles nu mai sunt bani pentru finalizare, stau și mă întreb oare noi ce vina avem? Domnule primar va rugam sa rezolvați aceasta problema cât mai rapid. Apropo ați reușit să anvelopati o fațada de bloc într-un an, schela o sa împlinească un an pe data de 18.10.2018,termenul de finalizare este 2016.Cine ne despăgubește pe noi în acesta situație? Am fost răbdătoare dar se pare ca trebuie sa acționăm în instanță.”, a scris o târgovișteancă pe Facebook.

Mai multe in Stiri

To Top

Ajuta comunitatea cu un Share