Connect with us

Portalul orasului Targoviste – Targoviste.info

Ce a spus Țuțuianu după demisia lui Tudose: „Este o posibilitate pe care orice om o ia în calcul”

adrian tutuianu psd dambovita

Stiri

Ce a spus Țuțuianu după demisia lui Tudose: „Este o posibilitate pe care orice om o ia în calcul”

Interesantă a fost poziția liderului PSD Dâmbovița înainte de demisia premierului. Țuțuianu nu s-a ferit să recunoască de partea cui se situează.

Adrian Țuțuianu a reacționat în urma demisiei lui Mihai Tudose.

Întrebat dacă există posibilitatea ca Iohannis să nu mai accepte un nou premier de la PSD, Țuțuianu a declarat că ia în calcul această posibilitate. „Este o posibilitate pe care orice om o ia în calcul.”

„Nu vreau să spun altceva decât am spus până acum. Tot ce v-am spus public astăzi, am spus și în cadrul Comitetului Executiv, am rămas la părerea mea . A fost un vot, este democratic așa. Viața va spune dacă am greșit eu sau cei care au avut o altă opinie”, a declarat Țuțuianu pentru DC News.
Presedintele Consiliului Judetean Vrancea, Marian Oprisan, presedintele executiv al PSD, Niculae Badalau, si seful PSD Dambovita, Adrian Tutuianu, sustinatori ai premierului Tudose, se afla la Guvern la ora transmiterii acestei stiri, cu cateva minute de inceperea sedintei Comitetului Executiv al partidului, de la ora 16.00.

Badalau a spus, duminica seara, ca va cere la CEx ”o solutie de intelepciune si maturitate, pentru a putea functiona mai departe cu un guvern Tudose care a functionat bine”.

Tutuianu a spus ca “ar fi sinucidere politica pentru Partidul Social Democrat o noua schimbare de guvern” si l-a criticat dur pe Dragnea.

Mai multe in Stiri

spalatorie covoare targoviste
To Top

Ajuta comunitatea cu un Share