Ce mai vând dâmbovițenii pe internet. Terenuri agricole sau pădure, scoase la vânzare | Portalul orasului Targoviste - Targoviste.info
Connect with us

Portalul orasului Targoviste – Targoviste.info

Ce mai vând dâmbovițenii pe internet. Terenuri agricole sau pădure, scoase la vânzare pe cel mai mare site de profil din lume!

vanzari terenuri pe net in dambovita

Stiri

Ce mai vând dâmbovițenii pe internet. Terenuri agricole sau pădure, scoase la vânzare pe cel mai mare site de profil din lume!

Mii de hecare de terenuri agricole sau de păduri din România, alături de fabrici, miere sau case prefabricate, sunt scoase la vânzare pe siteul alibaba.com, cel mai mare site de comerţ electronic din lume.

O căutare cu termenii „Romania forest” are drept rezultat oferte privind peste 230 de hectare de pădure în Covasna, loturi de 500 până la 6.000 de hectare de pădure, la 3.000 de euro hectarul, cu copaci de 100 de ani care pot fi exploataţi imediat, 94 de hectare de pădure în judeţul Iaşi, pentru 165.000 de euro, 1.200 de hectare de conifere în Neamţ, pentru 5.500 dolari hectarul, alături de alte oferte din Vaslui, Suceava, Arad, Gorj, Argeş sau Dâmboviţa.

Mai apar multe anunţuri de vânzare a lemnului prelucrat sau a fructelor de pădure.

Mai multe in Stiri

To Top

Ajuta comunitatea cu un Share