Connect with us

Portalul orasului Targoviste – Targoviste.info

Ce se întâmplă cu centura municipiului Târgoviște? Primarul orașului vorbește despre „implicare, deziderate și asigurări”

soseaua de centura targoviste

Stiri

Ce se întâmplă cu centura municipiului Târgoviște? Primarul orașului vorbește despre „implicare, deziderate și asigurări”

Stan s-a declarat nemulțumit de ritmul în care avansează lucrările la centura ocolitoare a municipiului nostru.

În mod tradițional, edilul a mers într-o vizită de lucru fiind înconjurat de subalterni, dar și de presă. Reprezentanții mass-media au aflat cu această ocazie că primul fiu al orașului Târgoviște este nemulțumit de stadiul lucrărilor pentru reabilitarea șoselei de centură municipiului:

“Nu sunt mulţumit de ritmul lucrărilor. Voi fi mulţumit numai în momentul în care întreg proiectul va fi finalizat, însă toate eforturile sunt canalizate în direcţia încheierii cu succes a investiţiei şi va asigurăm de întreagă noastră implicare pentru atingerea acestui obiectiv. Cu precizarea că lucrările pe care noi le abordăm acum ar fi trebuit realizate în urmă cu aproximativ 7 ani, am convingerea că targoviştenii merită o infrastructură modernă, un drum de centură decent, poduri sigure, un sistem de canalizare performant şi voi face, zi de zi, tot ce este omeneşte posibil pentru împlinirea acestor deziderate”, a declarat primarul Cristian Stan potrivit adevarul.ro.

Mai multe in Stiri

spalatorie covoare targoviste
To Top

Ajuta comunitatea cu un Share