Ce TRAGEDIE! Fetiță de 13 ani, din Dâmbovița. moartă în urma unui accident auto înfiorător! | Portalul orasului Targoviste - Targoviste.info
Connect with us

Portalul orasului Targoviste – Targoviste.info

Ce TRAGEDIE! Fetiță de 13 ani, din Dâmbovița. moartă în urma unui accident auto înfiorător!

accident mortal in brezoaele dambovita

Stiri

Ce TRAGEDIE! Fetiță de 13 ani, din Dâmbovița. moartă în urma unui accident auto înfiorător!

Poliţia a deschis un dosar penal pentru omor din culpă.

O fetiţă 13 ani a fost ucisă de un şofer de camion, care ar fi consumat băuturi alcoolice, la Brezoaele, în Dâmboviţa. Copila a fost acroşată de camion în condiţii neclare şi a fost strivită de o roată.

Accidentul s-a petrecut în localitatea dâmboviţeană Brezoaele, joi seara, când Bety a fost lovită de camionul unui consătean şi ucisă pe loc. Poliţia a informat că şoferul ar fi fost beat.

“Dumnezeu a luat un înger un copil nu imi vn sa cred condolante familiei sa le dea putere lui Maria si lui Vali sa treaca peste necazul asta dumnezeu sa te ierte Bety erai un copil nevinovat 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭team văzut de mica si acum sa.aflu ca tu 😭😭😭😭ai lasat cea mai mare durere părinților tăi dumnezeu sa te ierte ingeras mic.”, e mesajul postat de o prietenă de familie, pe facebook.

Unchiul copilei o plânge şi el amarnic: “De ce Doamne mi-ai luat sufletul meu drag? Adu-mi nepoţica înapoi, sunt distrus fără ea!”

Poliţia a deschis un dosar penal pentru omor din culpă.

Mai multe in Stiri

To Top

Ajuta comunitatea cu un Share