Connect with us

Portalul orasului Targoviste – Targoviste.info

Cea mai bună veste pentru dâmbovițeni. Mii de locuri de muncă vor fi disponibile!

fabrica arctic ulmi

Stiri

Cea mai bună veste pentru dâmbovițeni. Mii de locuri de muncă vor fi disponibile!

Președintele Consiliului Județean Dâmbovița a confirmat că vor aărea aproape 4500 de locuri de muncă după finalizarea lucrărilor de construcție a noii fabrici Arctic, de la Ulmi.

De-acum este o certitudine. În viitorul nu foarte îndepărtat, în Dâmbovița, va apărea o fabrică a Grupului Arkelic, capabilă să ofere peste 4000 de locuri de muncă.

“Am primit notificare din partea Grupului Arkelic că lucrările au început. Din ceea ce ştiu eu a fost desemnat câştigătorul, anteprenorul general. Aşa cum am spus vor fi 4.000-4.500 de locuri de muncă. Lucrul îmbucurător este că pe lângă investiţia Arctic, am primit săptămâna trecută de la Curent Metal, solicitarea pentru eliberarea autorizaţiei de construcţie pentru capacitatea lor. Ceea ce ştiu la ora actuală este că investitorii Arkelicului care deja au cumpărat terenuri, vor face investiţii la Ulmi. Vor lucra 4.000-4.500 de de persoane pe tot ce înseamnă platforma Ulmi, Comişani, Văcăreşti. Investiţia totală se mai acordă 200 de milioane de euro pe cele trei capacităţi, însemnând Fabrica de maşini de spălat rufe, maşini de spălat vase, cuptoare cu microunde. Ajutorul de stat este cuprins în această sumă, din dicuţiile purtate cu 3 din cei 5 investitori care au cumpărat terenuri, mai au şi aceştia investiţii în vloare de 130 milioane de euro“, a declarat, zilele trecute, preşedintele CJ Dâmboviţa, Alexandru Oprea.

Mai multe in Stiri

spalatorie covoare targoviste
To Top

Ajuta comunitatea cu un Share