Connect with us

Portalul orasului Targoviste – Targoviste.info

Codrin Ștefănescu anunță mega-mitingul de la Târgoviște: „Ne vedem duminică la Târgoviște. Nu vrem să le creăm un disconfort bucureștenilor”

Stiri

Codrin Ștefănescu anunță mega-mitingul de la Târgoviște: „Ne vedem duminică la Târgoviște. Nu vrem să le creăm un disconfort bucureștenilor”

Orașul nostru va fi „invadat” de susținători ai partidului de guvernământ, Târgoviște fiind, cel mai probabil, ultimul oraș cara va găzdui o acțiune de amploare a PSD-ului înainte de alegerile europarlamentare.

Liderul PSD a anunțat că întâlnirea cu susținători, pe care partidul o plănuise pentru Capitală, a fost anulată din mai multe motive, însă nimic nu se schimbă în program atunci când vine vorba de mitingul programat duminică, la Târgoviște.

„Ne-am consultat cu colegii din țară și am hotărât să anulăm mitingul din următoarele motive: Am hotărât ca săptămâna viitoare să ne ocupăm strict de activitățile de campanie din teritoriu luând în considerare că foarte multe județe au pe 21 și 23 ultimele întâlniri zonale, cu mulți primari. Apoi, ar fi dorit colegii noștri un miting uriaș la București, în Piața Victoriei, asta se putea doar în weekend pentru că în cursul săptămânii nu dorim să aducem un disconfort bucureștenilor. Un al treilea motiv este că toată lumea rămâne în dispozitiv, astea sunt motivele care ne-au determinat să anulăm mitingul. Rămâne însă în vigoare tot restul programului, inclusiv mitingul mare de la Târgoviște”, a declarat Ștefănescu pentru G4Media.ro

Așadar, se anunță un sfârșit de săptămână agitat în urbea noastră, care va găzdui ultima mare manifestație social democrată înainte de bătălia alegerilor europarlamentare, unde PSD se așteaptă să obțină un scor cât mai bun.

Mai multe in Stiri

To Top

Ajuta comunitatea cu un Share