CONCERT in memoriam Laura Stoica. Invitați: Horia Brenciu, Aurelian Temișan | Portalul orasului Targoviste - Targoviste.info
Connect with us

Portalul orasului Targoviste – Targoviste.info

CONCERT in memoriam Laura Stoica. Invitați: Horia Brenciu, Aurelian Temișan

Stiri

CONCERT in memoriam Laura Stoica. Invitați: Horia Brenciu, Aurelian Temișan

Lansată în anul 1990, la Festivalul de Muzică Uşoară de la Mamaia, Laura Stoica a reuşit în scurt timp să cucerească inimile românilor. După doar un an de la debut a fost aleasă cea mai bună voce pop, iar până la finalul următorului an triumfa pe scena Cerbului de Aur, cu primul său album.

Valoarea sa artistică a fost recunoscută rând pe rând în Austria, Malta, Turcia şi Bulgaria, atrăgând după sine nu mai puţin de 5 turnee internaţionale, între 1991 şi 2003, în Bulgaria, Israel, Malta și Statele Unite. În anul 1993 a înfiinţat Laura Stoica Band, care a concertat live pe numeroase scene din ţară şi din străinătate, de-a lungul întregii sale cariere bucurându-se de succese remarcabile, indiferent de mediul în care s-a manifestat.

Pentru a aduce omagiul binemeritat vieţii şi carierei interpretei, Consiliul Județean Dâmbovița, prin Centrul Judeţean de Cultură Dâmboviţa, organizează un concert extraordinar ,,IN MEMORIAM LAURA STOICA’’.

Astfel, în data de 6 octombrie 2018, vă dăm întâlnire la Teatrul ,, Tony Bulandra’’ din Târgoviște, începând cu ora 18.00, pentru a ne bucura impreuna de un spectacol extraordinar în care vor evolua invitați de renume: Horia Brenciu, Aurelian Temișan, Andreea Avarvari (AVA), Eliza Manda, Bianca Sumanariu, Elianne și Vera Lascu

Ne vom revedea şi cu Orchestra Simfonică ‘’Muntenia’’ a Centrului Judeţean de Cultură Dâmboviţa, dirijată de maestrul Daniel Jinga, care va realiza acompaniamentul spectacolului.
Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile!

Mai multe in Stiri

To Top

Ajuta comunitatea cu un Share