Connect with us

Portalul orasului Targoviste – Targoviste.info

Concerte de zile mari săptămâna viitoare în Dâmbovița!

lidia buble in concert la gaesti

Stiri

Concerte de zile mari săptămâna viitoare în Dâmbovița!

Invitați de marcă la Zilele Orașului Găești. Timp de patru zile, pe 20, 21, 22 și 23 iulie, locuitorii orașului dâmbovițean vor petrece alături de nume importante ale showbizului românesc.

„Se împlinesc 519 ani de atestare documentară a oraşului Găeşti. Primăria și Consiliul Local Găești vă oferă 4 seri de excepție cu artiști renumiți în perioada 20-23 Iulie. Ședința festivă dedicată acestor zile va avea loc în data de 19 iulie 2017 orele 12, la Casa de Cultură, ocazie cu care vor fi premiate 28 de cupluri care sărbătoresc 50 de ani respectiv 60 de ani de căsătorie. În data de 20 Iulie va fi oprită circulația și pe o scenă amplasată în fața parcului central va avea loc un spectacol cu: Constantin Enceanu, Cristina Vasiu, Lidia Buble, Liviu Teodorescu, Voltaj și un splendid foc de artificii. Vă aștept cu drag!”, a scris primarul Grigore Gheorghe pe pagina sa de Facebook.
Simona Nae și Elena Merișoreanu sunt alte două nume importante care vor concerta în Găești cu prilejul zilelor orașului.
Toate evenimentele artistice programate în această perioadă vor fi găzduite de Parcul Central.

afis prezentare zilele orasului gaesti

Mai multe in Stiri

To Top

Ajuta comunitatea cu un Share