Crimă abominabilă în Dâmbovița? Un bărbat găsit mort cu răni la cap și coastele rupte! | Portalul orasului Targoviste - Targoviste.info
Connect with us

Portalul orasului Targoviste – Targoviste.info

Crimă abominabilă în Dâmbovița? Un bărbat găsit mort cu răni la cap și coastele rupte!

om ucis la runcu dambovita

Stiri

Crimă abominabilă în Dâmbovița? Un bărbat găsit mort cu răni la cap și coastele rupte!

Descoperirea macabră a fost făcută în comuna Runcu, iar vecinii cred că acesta și-a găsit sfârșitul în urma unei altercații. Anchetatorii nu exclud încă varianta unui accident.

Un caz îngrozitor zguduie liniștea comunității din Runcu, acolo unde localnicii cred că un consătean de-al lor și-a pierdut viața după ce a fost bătut.

Criminaliștii l-au descoperit au descoperit trupul unui bărbat de 56 de ani, iar primele semne sunt că la mijloc este o crimă abominabilă. Asta pentru că indiciile duc către această variantă. Rănile de pe capul omului și coastele rupte sunt semne ale unui act de violență, însă oamenii legii nu exclud nici varianta unui accident, în sensul că bărbatul s-ar fi putut împiedica și ar fi căzut, accident în urma căruia și-ar fi putut pierde viața.

Potrivit informațiior furnizate de martori, omul era văduv și se pare că picase în patima alcoolului. Paradoxul face ca și soția victimei să fi murit tot în condiții ciudate, fiind găsită moartă într-un heleșteu din localitate.

Mai multe in Stiri

To Top

Ajuta comunitatea cu un Share