Connect with us

Portalul orasului Targoviste – Targoviste.info

Crimă odiosă petrecută în Dâmbovița! O femeie a fost ucisă cu bestialitate

barbat banuit de crima in dambovita

Stiri

Crimă odiosă petrecută în Dâmbovița! O femeie a fost ucisă cu bestialitate

Cazul a ajuns și în atenția presei centrale, care prezintă cazul cu lux de amănunte. Oamenii din Decindeni sunt în stare de șoc după ce au aflat cine este autorul!

Un bărbat din Dâmboviţa a şocat întreaga comunitate după ce şi-a bătut cu bestialitate mama până când femeia a murit. Bărbatul are 56 de ani şi era divorţat. De când s-a separat de soţie locuia doar cu mama lui. Femeia de 81 de ani era terorizată de fiul ei. Ultima bătaie i-a fost fatală.

Îngrozitor este faptul că bărbatul a avut atât sânge rece încât nu a anunţat pe nimeni de fapta sa. Potrivit informaţiilor obţinute de CANCAN.RO, el aprins o lumânare şi a stat la căpătâiul mamei sale fără nicio urmă de regret, până când femeia şi-a dat ultima suflare.

Crezând că va scăpa basma curată, bărbatul a declarat că mama lui a murit după ce s-a accidentat în gospodărie. Medicul chemat să confirme decesul a descoperit, însă, că femeia era bătută. Bărbatul a fost reţinut şi va fi dus în faţa magistraţilor cu propunere de arestare preventivă. Pentru fapta sa riscă ani grei de închisoare.

Mai multe in Stiri

To Top

Ajuta comunitatea cu un Share