Crimă uluitoare în județul Dâmbovița: "Săriți, l-a omorât!". Vecinii au fost șocați de gestul asasinului | Portalul orasului Targoviste - Targoviste.info
Connect with us

Portalul orasului Targoviste – Targoviste.info

Crimă uluitoare în județul Dâmbovița: „Săriți, l-a omorât!”. Vecinii au fost șocați de gestul asasinului

Stiri

Crimă uluitoare în județul Dâmbovița: „Săriți, l-a omorât!”. Vecinii au fost șocați de gestul asasinului

Cu sânge rece, autorul a pus mâna pe un cuțit și l-a înfipt în zona pieptului victimei. Medicii nu l-au mai putut salva

Un bărbat din Dâmbovița și-a ucis tatăl cu sânge rece, în urmă cu două zile. Totul s-a petrecut în comuna Șotânga, sub privirile îngrozite ale mamei autorului. Criminalul a fost prins de polițiști.

Oamenii legii au fost sesizați prin numărul unic pentru apeluri de urgență 112, de către femeia din Șotânga. Aceasta le-a spus că între fiul și soțul său a avut loc un conflict spontan, iar bărbatul de 43 de ani și-a lovit tatăl cu un cuțit.

O echipă de cercetare s-a deplasat la fața locului, ocazie cu care, în grădina locuinței, a fost identificat cadavrul unui bărbat de 68 de ani, care prezența o plagă înjunghiată în zona toracică. Din păcate medicii, nu au mai putut face nimic pentru a-l salva.Din primele cercetări se pare că fiul său l-ar fi agresat cu un cuțit, pe fondul unui conflict spontan generat de nemulțumirea sa cu privire la vânzarea unei case. Autorul a a fost condus la sediul poliției pentru audieri. În cauza, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor. Se efectuează cercetări sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmbovița.

Mai multe in Stiri

To Top

Ajuta comunitatea cu un Share