Connect with us

Portalul orasului Targoviste – Targoviste.info

Cum s-a comportat tânăra care A OMORÂT UN BĂRBAT PE O TRECERE DE PIETON DIN TÂRGOVIȘTE la vederea jurnaliștilor!

accident bobeica targoviste

Stiri

Cum s-a comportat tânăra care A OMORÂT UN BĂRBAT PE O TRECERE DE PIETON DIN TÂRGOVIȘTE la vederea jurnaliștilor!

Frumoasa târgovişteancă era drogată în momentul comiterii accidentului, analizele arătând cocaină şi THC, o substanţă cu efect psihotrop care se regăseşte şi în compoziţia cannabisului.

Andreina Maria Bobeică, tânăra care a consumat cocaină și THC, după care s-a urcat la volan și a provocat un accident mortal o trecere de pietoni din Târgoviște, a fost lăsată să plece acasă astăzi. După ce a părăsit arestul poliției, ea a dat nas în nas cu jurnaliștii, care i-au pus mai multe întrebări. Reacția pe care femeia de 20 de ani a avut-o e de înțeles, sunt de părere specialiștii.

La mai puțin de 24 de ore după ce a luat viața unui om din cauza drogurilor, Andreina Maria Bobeică a fost eliberat din arestul poliției, după ce a primit control judiciar pentru 60 de zile. Afară, tânăra era așteptată de mai mulți jurnaliști, care i-au adresat câteva întrebări, însă, ea nu a oferit răspuns la niciuna.

În prezent, Andreina Maria Bobeică este cercetată, atât pentru omor din culpă dar și pentru conducerea unui vehicul sub influența unor substanțe psihoactive. Tânăra a recunoscut că a consumat mai multe substanţe interzise înaintea producerii tragediei, dar şi că mai deţine acasă alte droguri. Poliţiştii se vor deplasa la locuinţa tinerei pentru a confisca drogurile, potrivit observator.tv.

Mai multe in Stiri

To Top

Ajuta comunitatea cu un Share