Connect with us

Portalul orasului Targoviste – Targoviste.info

Cutremur în Vrancea resimțit și la Târgoviște! „Eu stau la etajul 2 și l-am simțit”

Stiri

Cutremur în Vrancea resimțit și la Târgoviște! „Eu stau la etajul 2 și l-am simțit”

Pe rețelele de socializare au apărut mai multe mesaje ale unor târgovișteni, care susțin că au resimțit seismul de 4,6 grade pe scara Richter.

Un cutremur cu magnitudinea de 4,6 a avut loc în urmă cu puţin timp, în zona Vrancea, la adâncimea de 128 de kilometri. Seismul a fost evaluat iniţial la 4,7 şi apoi revizuit.

În ziua de 14/03/2018 la ora 12:24:49(ora României) s-a produs în Zona seismica Vrancea, judeţul Vrancea, un cutremur cu magnitudinea 4.6 pe scara Richter, la adâncimea de 140km. Intensitatea cutremurului in zona epicentrala a fost de III grad(e) Mercalli, potrivit Institutului Naţional de Cercetare Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INCDFP).

Cutremurul s-a produs în apropierea următoarelor oraşe: Nehoiu(42km), Covasna(45km), Slănic-Moldova(52km), Odobeşti(55km), Târgu Secuiesc(56km).

„Cutremurul s-a simțit destul de tare și la Târgoviște. Eu stau la etajul 2 și l-am simțit”; „A fost cutremur”; „Ne-a zgâlțâit puțin”. Sunt doar câteva dintre mesajele apărute pe rețele de socializare postate de persoane din municipiul Târgoviște.

Mai multe in Stiri

To Top

Ajuta comunitatea cu un Share