Eduard Camen, copilul minune care a uimit o lume întregă | Portalul orasului Targoviste - Targoviste.info
Connect with us

Portalul orasului Targoviste – Targoviste.info

“DÂMBOVIȚENII AU TALENT” | Eduard Camen, copilul minune care a uimit o lume întregă

Stiri

“DÂMBOVIȚENII AU TALENT” | Eduard Camen, copilul minune care a uimit o lume întregă

Este târgoviștean și unul foarte talentat. Elev al școlii “Bălașa Doamna”, clasa a VIII-a, Eduard Camen studiază pianul de la vârsta de șase ani. A câștigat numeroase concursuri naționale și internaționale. S-a prezentat la concursul de talente de la PRO TV unde i-a uimit pe toți.

Eduard Camen, copilul-minune de la Românii au talent. A cântat la pian o melodie a Andrei. Eduard Camen are 13 ani, din care opt a studiat pianul. Locuiește împreună cu parinții și sora sa într-un ANL.

“Un singur vecin a fost deranjat pentru că studiez câteodată la ora 20-21 (dar respectând programul de liniște!). Ceilalți vecini de pe scară, ori de câte ori au ocazia, mă felicită personal și prin intermediul părinților, bunicilor și spun că: “In momentul în care începe să cânte la pian facem liniște și ne relaxăm ascultându-l😁– acesta este unul din aspectele care mă ambiționează să studiez mult mai mult pentru a deveni un profesionist. ” ne-a declarat Eduard.

De altfel, dacă ar câștiga marele premiu ar vrea să își cumpere o casă unde să poată repeat la pian.

A cântat o variantă adaptată a melodiei Andrei, “Iubirea schimbă tot”, spre bucuria artistei.

„A sunat perfect!”, a spus Andra, la final.

Toți s-au bucurat de prestația sa, iar Mihaela Rădulescu a plusat: “Când văd câte un copil ca tine, sunt mândră că sunt româncă”.

Mai multe in Stiri

To Top

Ajuta comunitatea cu un Share