Connect with us

Portalul orasului Targoviste – Targoviste.info

De-acum e oficial! Târgoviște va avea MALL!!! Anunțul făcut de conducerea Consiliului Județean!

constructie mall targoviste

Stiri

De-acum e oficial! Târgoviște va avea MALL!!! Anunțul făcut de conducerea Consiliului Județean!

La jumătatea acestei săptămâni, Consiliul Județean Dâmbovița a dezvăluit numele societății care a câștigat licitația pentru realizarea construcției!

Referitor la licitația publică lansată de Consiliul Județean Dâmbovița în vederea constituirii dreptului de superficie asupra unui teren situat în municipiul Târgoviște, bulevardul Regele Carol I, nr. 51, a fost încheiată procedura specifică de constituire a dreptului de superficie.

Terenul în cauză, din zona fostei unități militare de la Gara Târgoviște, este destinat construirii unui centru comercial (mall).

Comisia de evaluare a declarat câștigătoare oferta P.K. GRIZZLY S.R.L. cu o sumă anuală de plată de 477.866 lei, suma adjudecată fiind mai mare cu aproximativ 26% față de prețul de pornire al licitației, în valoare de 355.200 lei.

În perioada următoare, se va face comunicarea oficială către ofertantul câștigător și se va încheia contractul de constituire a dreptului de superficie, în termen de 10 zile de la încheierea procesului-verbal de atribuire.

Mai multe in Stiri

To Top

Ajuta comunitatea cu un Share