Connect with us

Portalul orasului Targoviste – Targoviste.info

De ce s-a produs TRAGEDIA din Dâmbovița în urma căreia o femeie A MURIT, iar un bărbat este în stare gravă!

Stiri

De ce s-a produs TRAGEDIA din Dâmbovița în urma căreia o femeie A MURIT, iar un bărbat este în stare gravă!

Un elicopter SMURD l-a preluat pe bărbatul de 61 de ani și l-a transportat de urgență la un spital din Capitală!

O femeie de 83 de ani a murit, duminică, iar un bărbat de 61 de ani are arsuri pe 80% din suprafaţa corpului, în urma unui incendiu ce a avut loc în localitatea dâmboviţeană Ghergani, informează ISU Dâmboviţa.

Incendiul a cuprins o casă şi două anexe gospodăreşti.

Fiind în stare gravă, bărbatul a fost preluat de un elicopter SMURD şi transportat la un spital din Capitală.

”În urma executării recunoaşterii la faţa locului, au fost găsite două victime: o femeie (83 ani) decedată şi un bărbat (61 ani) cu arsuri pe circa 80% din suprafaţa corpului. Acesta a fost preluat iniţial de un echipaj SAJ Dâmboviţa, iar apoi de echipajul elicopterului SMURD sosit de la Bucureşti, fiind transportat la Spitalul de Arşi din Capitală”, se arată în informarea ISU Dâmboviţa.

Pompierii au avut nevoie de trei ore pentru a stinge focul. Incendiul a izbucnit de la un aragaz amplasat lângă materiale combustibile.

”După aproape trei ore de luptă cu flăcările, pompierii au lichidat incendiul, în care au ars: acoperişul casei şi anexe pe o suprafaţă de circa 250 mp, anexe din lemn (circa 50 mp), plăci OSB (circa 60 mp), obiecte de mobilier şi un autoturism (circa 20% partea din spate). Cauza probabilă a producerii incendiului se pare că a fost un mijloc de gătit (aragaz) amplasat necorespunzător faţă de materiale combustibile (materiale textile)”, precizează ISU Dâmboviţa.

La incendiu au intervenit două autospeciale de lucru cu apă şi spumă de la Garda Răcari şi un echipaj cu o autospecială de la Detaşamentul Titu.

Mai multe in Stiri

To Top

Ajuta comunitatea cu un Share