Dezvăluiri CUTREMURĂTOARE despre polițistul MORT în accidentul de la Ilfoveni. Tatăl lui Manuel a povestit că fiul său era foarte prudent! | Portalul orasului Targoviste - Targoviste.info
Connect with us

Portalul orasului Targoviste – Targoviste.info

Dezvăluiri CUTREMURĂTOARE despre polițistul MORT în accidentul de la Ilfoveni. Tatăl lui Manuel a povestit că fiul său era foarte prudent!

accident circulatie ilfoveni

Stiri

Dezvăluiri CUTREMURĂTOARE despre polițistul MORT în accidentul de la Ilfoveni. Tatăl lui Manuel a povestit că fiul său era foarte prudent!

Colegii polițistului motociclist Manuel Ungureanu, care și-a pierdut viața, vineri, într-un cumplit accident, pe DN 71, au transmis condoleanțe familiei îndoliate. Agentul, în vârstă de 40 de ani, era căsătorit și avea doi copii, cel mai mic de doi ani, titrează Cancan.ro.

„Inspectoratul de Poliţie Județean Dâmboviţa adresează sincere condoleanțe și profundă compasiune familiei îndurerate a colegului nostru, agent șef adjunct de poliție Manuel Ungureanu, din cadrul Serviciului Rutier Dâmbovița, plecat prea devreme dintre noi.

Colegul nostru a decedat în urma unui tragic accident de circulație produs pe DN 71, în afara localității Ilfoveni.

Polițiștii dâmbovițeni își exprimă recunoștința și respectul pentru cel care a slujit cu fervoare legea şi comunitatea, timp de 13 ani”, este mesajul colegilor polițistului.

Pasionat de motoare, Manuel Ungureanu era căsătorit, avea doi copii, cel mai mic de doar doi ani. Era polițist la rutieră și locuia în Mircea Vodă. Lucra de 13 ani în poliție, timp în care a schimbat mai multe posturi. Obișnuia să mergă la muncă cu motocicleta.

Tatăl polițistului spune că fiul său era foarte prudent
Manuel a schimbat, de-a lungul timpului, mai multe modele de motocicletă. Tatăl lui susține că era foarte prudent, că lucrase pe motocicletă și în poliție și că nu a avut incidente. De dimineață, a plecat tot cu motocicleta din Mircea Vodă, iar accidentul s-a produs după doar câțiva kilometri de casa lui. Colegii polițistului sunt șocați. Îl așteptau, ca de obicei, la muncă, dar când au fost anunțați de accident și au văzut victima nu le-a venit să creadă. Rănile suferite au fost mortale. După impact, polițistului i-a sărit casca și s-a lovit la cap.

Mai multe in Stiri

To Top

Ajuta comunitatea cu un Share