.Din păcate, medicii au confirmat. Încă un deces de gripă în Dâmbovița! | Portalul orasului Targoviste - Targoviste.info
Connect with us

Portalul orasului Targoviste – Targoviste.info

Din păcate, medicii au confirmat. Încă un deces de gripă în Dâmbovița!

deces de gripa in dambovita

Stiri

Din păcate, medicii au confirmat. Încă un deces de gripă în Dâmbovița!

Medicii au confirmat, vineri, încă două decese cauzate de gripă, fiind vorba despre un bătrân din judeţul Dâmboviţa şi de o adolescentă din Dolj, ambii având şi alte probleme medicale. Astfel, numărul total al deceselor se ridică la 97.

Specialiştii Centrului Naţional de Supraveghere şi Control al Bolilor Transmisibile (CNSCBT) au confirmat încă două decese cauzate de gripă.

Este vorba despre un bărbat de 83 de ani, din judeţul Dâmboviţa, confirmat cu virus gripal tip A H3, care a murit joi. El avea condiţii medicale preexistente şi nu se ştie dacă fusese vaccinat sau nu.

Vineri a murit o tânără de 17 ani, din judeţul Dolj, confirmată cu virus gripal tip A H1, care avea şi ea condiţii medicale preexistente şi era fără antecedente vaccinale.

Ca urmare, numărul total al deceselor cauzate de gripă în acest sezon se ridică la 97.

Miercuri, CNSCBT a anunţat că, în ultima săptămână, s-au înregistrat peste 3.300 de cazuri de gripă clinică, epidemia extinzându-se în întreaga ţară.

Mai multe in Stiri

To Top

Ajuta comunitatea cu un Share