Drumul spre munte a fost deschis! | Portalul orasului Targoviste - Targoviste.info
Connect with us

Portalul orasului Targoviste – Targoviste.info

Drumul spre munte a fost deschis!

Stiri

Drumul spre munte a fost deschis!

DJ 713 a fost redat circulației rutiere și acum, turiștii pot ajunge la Babele admirând peisaje spectaculoase ale zonei.

Transbucegi sau “Drumul Babelor” se întinde pe o lungime de 20 de km, dintre care 17 sunt asfaltați. Însă, în urmă cu doar câteva zile, a fost închis cu bariere sudate, iar accesul spre Babele și spre cea mai vizitată peșteră din Munții Bucegi a fost astfel blocat.

Citește AICI: Accesul spre Peștera Ialomicioara, blocat!

Din fericire, situația s-a remediat rapid. “Drumul asfaltat pe Dichiu DJ 713 a fost DESCHIS ! Și va rămâne permanent deschis! Aceasta a fost decizia domnului Adrian Țuțuianu, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, în urma întâlnirii de astăzi. În spiritul adevărului, am aflat cu toții, că decizia blocării drumului a fost luată de către Poliția județeană fără informarea și aprobarea CJD!  Totul este bine când se termină cu bine!”, au scris pe pagina de Facebook reprezentanții unui hotel din zonă.

Iar hotărârea de a închide drumul se pare că a avut la bază proiectul de construcție al căii rutiere pe care firma care execută lucrările l-a întârziat mai bine de un an.

Transbucegi a fost deschis turiștilor în 2013, înainte de instalarea tuturor parapeților și indicatoarelor.

Mai multe in Stiri

To Top

Ajuta comunitatea cu un Share