Drumuri pe PATRU BENZI de la Târgoviște la București și de la București la Titu | Portalul orasului Targoviste - Targoviste.info
Connect with us

Portalul orasului Targoviste – Targoviste.info

Drumuri pe PATRU BENZI de la Târgoviște la București și de la București la Titu

drum bucuresti-targoviste

Stiri

Drumuri pe PATRU BENZI de la Târgoviște la București și de la București la Titu

Prezent în Dâmbovița zilele trecute, premierul Sorin Grindeanu a oferit asigurări că accesul dâmbovițenilor către Capitală va fi mult mai eficient.

„Sigur că am discutat de problema infrastructurii. Cum au discutat-o, din 2007, de când s-a semnat acest Memorandum (n.r. – documentul încheiat în 2007 între Guvernul României și Grupul Renault, care stipulează, ca acțiuni necesare implementării proiectului Centrului Tehnic Titu, modificarea infrastructurii rutiere, respectiv lărgirea la 4 benzi de circulație a DN 7 Bâldana – Titu) toți prim-miniștrii care au trecut în vizită, ca și mine, pe la Renault. V-am spus că îmi doresc să fiu ultimul cu care se discută pentru că îmi doresc să se întâmple aceste investiții. Vineri o să vină ministrul Transporturilor la dumneavoastră (vezi program) și, pe ambele drumuri, DN 7 și DN 71, vă va oferi detalii. (…) E vremea să terminăm cu vorbele, mai ales din punct de vedere al infrastructurii, și să se vadă lucruri. Avem bani, sunt bani europeni pe care, până în acest moment, România nu a știut să-i cheltuie. Și aici cred că este o vină a tuturor guvernelor din trecut. Nu vreau ca guvernul pe care îl conduc să se înscrie în această listă”, a spus premierul Sorin Grindeanu.

Mai multe in Stiri

To Top

Ajuta comunitatea cu un Share