Connect with us

Portalul orasului Targoviste – Targoviste.info

E greu cu internetul! Rezervările online la Casa Căsătoriilor, subiect de caterincă pentru angajații Primăria Târgoviște!

Stiri

E greu cu internetul! Rezervările online la Casa Căsătoriilor, subiect de caterincă pentru angajații Primăria Târgoviște!

Ce se întâmplă dacă vrei să te cununi civil apelând la rezervarea online? Riști să rămâi necăsătorit!

Într-un an în care Elon Tusk trimite mașini în spațiu, Târgoviștea rămâne unul dintre ultimele bastioane ale primitivismului. În ciuda eforturilor de a lăsa senzația că sunt conectați la tot ce înseamnă tehnologie, unii angajați ai celei mai importante instituții din municipiu sunt depășiți total de anumite situații.

Un episod trist s-a petrecut în aceste zile, când un târgoviștean a încercat să își rezerve online un loc pentru efectuarea cununiei civile: „Mi-am făcut rezervare online pentru duminică, 1 iulie, ora 12.00. Astăzi am mers la Casa Căsătoriilor pentru a mă asigura că totul este în regulă și că nu vom întâmpina vreo problemă. Când le-am explicat oamenilor de acolo despre ce este vorba, am fost surprins să aflu că rezervările offline sunt prioritare, pentru că majoritatea celor aflați într-o situație similară vin personal pentru a se înscrie pe acele liste. Am crezut că este glumă și am solicitat să discut cu cineva care îmi poate da un răspuns oficial. Mi s-a transmis că doamna sau domnul care îmi poate oferi un răspuns, nu se află acolo și că susține un examen. Apoi mi-au zis că duminică la ora 12.00 nu poate veni nimeni. Dacă vreau, la ora 13.00.”, ne-a dezvăluit târgovișteanul.

Mai multe in Stiri

To Top

Ajuta comunitatea cu un Share