Connect with us

Portalul orasului Targoviste – Targoviste.info

Editorial. Dragă Ciprian…

ciprian prisacaru csm targoviste
Facebook.com

Sport

Editorial. Dragă Ciprian…

Urmăresc cu atenție și puțină îngrijorare – ca să-l citez pe omul pe care-l ridicai în slăvi cu nici un an în urmă, înainte de a-ți vinde, metaforic vorbind, sufletul pentru o cravată roșie – postările tale de pe rețelele de socializare. Cu atenție pentru că meseria mă obligă să stau geană pe tot ce spune, face sau scrie președintele unui club important al județului și îngrijorare pentru că mi se pare că ai cam scăpat hățurile.
În rândurile așternute de tine în locul unde te simți cel mai bine, adică pe Facebook, vorbești despre disperare, justiție, dreptate, atacuri comandate. Vorbe mari, dragul meu fost amic, dar vorbe goale… Ne-am prins de multă vreme că ești o persoană falsă, fricoasă și capabilă să vorbească ore în șir fără să spună nimic, dar absolut nimic.

De la venirea ta în fruntea celui mai bogat și mediatizat club din istoria recentă a sportului dâmbovițean n-ai făcut NIMIC, deși la începutul domniei ne abureai cu promisiuni. Se vede cu ochiul liber că vrei să-ți ascunzi impotența profesională în spatele unor presupuse ilegalități făcute de vechea conducere. Spun „presupuse” pentru că până azi, nimeni nu a dovedit că foștii șefi ai clubului ar fi comis ilegalități. Dacă lucrurile vor sta altfel în viitor numai Dumnezeu știe. Și justiția. Dar până atunci ce ne facem că justiția nu poate schimba rezultatele clubului în mandatul tău, care sunt cele mai slabe din istorie. De asemenea, justiția nu văruiește o sală de atletică grea, justiția nu poate cumpăra echipament sportivilor legitimați la un club prosper, nu dă indemnizații de efort. Justiția nu poate face multe, inclusiv nu-ți poate spăla imaginea de traseist și trădător politic și nici nu poate opri zvonurile care spun că singurul motiv pentru care mai ești păstrat pe acest post nu are nicio tangență cu competența ta de care și cei pe care tu îi crezi apropiați s-au convins. S-au convins că nu există, să ne înțelegem.

Îți consumi ore în șir pentru postări fluviu pe rețelele de socializare, dar uiți să amintești, măcar episodic, de prezent. Continui să-ți cauți scuze în trecut. Aștepți decizia justiției în cazul Dikeoulakos ca pe un semn divin, în speranța că asta te va absolvi de toate greșelile manageriale pe care le-ai făcut într-un singur anișor de șefie. Nu, Ciprian, dacă decizia justiției îi va afecta pe foștii conducători, nu te va transforma pe tine într-un președinte capabil. Vei fi în continuare cel mai slab conducător din istoria clubului, care n-a făcut altceva decât să execute niște ordine și care nu a fost în stare să-și impună punctul de vedere nici măcar la transferurile unor sportive.

Cu o ipocrizie grețoasă îți închei una dintre postările de pe Facebook cu o frază prin care vrei să te pui bine cu predecesorul tău, pe omul de la care ar trebui să iei notițe despre cum se face performanță. Nu ține, dragă Ciprian. Lumea știe ce părere ai despre el și cât de mult te macină că nu te poți ridica la nivelul lui.
Ți-aduci aminte când îmi spuneai că vrei să schimbi imaginea clubului? Dragul meu, țin să te anunț că ai reușit. E drept, că în ignoranța mea nu te-am întrebat și cum vrei să o faci. Și rău am făcut. Nu-mi închipuiam că îl vei duce atât de jos.

P.S. (cum îți place ție): Știu, vei spune că rândurile de mai sus sunt comandate de persoane care îți doresc răul ție și clubului, care te vor plecat din biroul de președinte. Nu, Ciprian, eu nu-mi doresc să pleci pentru că niciodată nu am cerut demisii sau demiteri. Eu îmi doresc să rămâi și să faci ceva la clubul ăsta. Orice.

Mai multe in Sport

To Top

Ajuta comunitatea cu un Share