"Efectul" Țuțuianu. Primul dâmbovițean plecat din Pro ROmânia după sosirea "șerifului"! | Portalul orasului Targoviste - Targoviste.info
Connect with us

Portalul orasului Targoviste – Targoviste.info

„Efectul” Țuțuianu. Primul dâmbovițean plecat din Pro ROmânia după sosirea „șerifului”!

Adrian Tutuianu si Victori Ponta Pro Romania

Stiri

„Efectul” Țuțuianu. Primul dâmbovițean plecat din Pro ROmânia după sosirea „șerifului”!

Potrivit ziarului Capital, creatorul organizației Pro România din Găești a plecat din partid la scurt timp după venirea lui Adrian Țuțuianu.

Victor Ponta părea că și-a învățat lecția după ce în urmă cu mai bine de patru ani a pierdut alegerile prezidențiale în fața lui Klaus Iohannis, deși era favorit. Obligat de Liviu Dragnea să părăsească PSD, fostul premier a pus bazele unei noi formațiuni, unde a promis că nu va accepta decât oameni cu CV-uri imaculate și dorință de a schimba România în bine.

Doar că declaraţiile micului Titulescu nu s-au dovedit a fi nimic altceva decât lozinci electorale.

După baronul de Dâmboviţa, Adrian Țuţuianu, a venit şi rândul deputatei de Ilfov, Corina Bogaciu, să se înscrie în Pro România, probabil bifând categoria capacitate.  Aceasta a făcut furori în urmă cu doi ani cu mai multe imagini indecente cu ea, care au făcut ocolul internetului.

La doar 27 de ani, fără studii superioare, ea a ajuns pe listele PSD pentru Parlament pentru că ar fi fina lui Florentin Pandele. Trecerea acesteia la Pro România poate fi şi un indiciu al faptului că Firea-Pandele pregătesc o trecere cu toate efectivele spre partidul lui Victor Ponta, titrează site-ul Capital.ro.

“Am hotărât să mă alătur echipei Pro România, deoarece aici este singurul loc unde se face o politică social-democrată autentică, în beneficiul oamenilor şi nu al liderilor”, este mesajul caraghios al tinerei speranţe a Pro România, pe principiul cine n-are carte, are parte în partidele de stânga.

Și dacă tot vorbea Corina Bogaciu despre lideri, ei bine este foarte interesant cum un coleg de-ai săi a fost obligat să părăsească Pro România după o întâlnire cu Adrian Țuţuianu. Baronul de Dâmboviţa ar fi bătut cu pumnul în masă, aşa cum ştie el să facă, iar Cristian Popescu, cel care fondase Pro România în oraşul Găeşti din judeţul Dâmboviţa, a decis să se retragă din partid, susține aceeași sursă.

La vremuri vechi, ei, la vremuri noi, tot ei. Va fi interesant de văzut dacă cei care au crezut că partidul lui Victor Ponta poate fi o alternativă bună la PSD vor alerga în campanie să adune voturi pentru foştii social democraţi, care caută răzbunare pentru că au rămas fără funcţii. Până la urmă toată această poveste nu pare decât o răfuială între găşti.

Mai multe in Stiri

To Top

Ajuta comunitatea cu un Share